Снимка: БГНЕС
fallback

Инициативният комитет на "Възраждане" е събрал близо 350 000 подписа а в подкрепа на референдума за запазване на българския лев като официална валута до 2043 година. Това написа във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той посочи, че тази седмица са събрани 44 000 подписа. Така общият брой на събраните подписи до момента възлиза на 344 хиляди. Костадинов подчерта, че от стартирането на подписката за изминали седем седмици.

Oще по темата
Костадинов е оптимист, че се ще в оставащите 5 седмици до 10 април, когато изтича крайният срок, Възраждане ще е събрало нужните поне 400 000 валидни подписа, за да бъде референдумът задължителен.

Референдум ще има, и ще го спечелим, категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Восбиг Лемс

преди 1 година

А ако си г,лупав,ще станеш ли по умен ако ти влезне левът?!

120

Учуден

преди 1 година

Гледам,че някакъв,наречен Про СТО ТО,се шири и тирка на воля,та не можеш да се доредиш да вземеш думата от него, но м,одератора не го трие,не го закача,щото е ФИЛ,а филите се кльопат многу в БГто.Да ви е честит левът,вързан за еврото.Направете референдум да го вържете за рублата,щото тя много скача и е многу ценна!Хем и Копейкин ще си узакони КГБ вноските в родна,саветская валута!!

119

Смел Гибсов

преди 1 година

А ако влезне еврото ще станем ли по богати ?

fallback