Снимка: БГНЕС
fallback

 Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че това, което можете спокойно да обещавате, е, че в най-съкратени срокове ще го направим пак, защото това щеше отдавна да е готово. Застоят, разрухата.

Oще по темата
Това, което направиха със Севера и Северозапада, спирането на „Хемус“, спирането на Велико Търново – Русе, спирането на практика на работенето в региона, продължиха да обричат този край. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, обяви БГНЕС.

Искам да ви напомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 млрд. евро повече и когато не останах доволен, ме извикаха и казаха, че България получава най-много“, отбеляза Борисов и допълни, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той посочи, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „Голям срам за България – две години умните и красивите нямат План за възстановяване“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания“, категоричен е Борисов.

Той се обърна към кметовете с думите: „Осветлението не можете да си платите общините.“

Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа сила, заяви председателят на ГЕРБ.  

Ако не се стегнем като народ да се излъчи правителство, да се мобилизираме да покрием дупките, няма шанс да влезем в еврозоната“, каза ръководителят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

230

Пенсионер

преди 1 година

От както лицето не папа от държавната баница и не хвърля бюджетни пачки от прозорчето на държавния джип пенсията ми е с +35% отгоре.

229

Анонимен

преди 1 година

Шарлаятани + Костовици съсипаха България.

228

Гоче

преди 1 година

Шмекер.много бухали още му вярват.

fallback