Снимка: БГНЕС
fallback

Шансовете да отидем на избори 2 в 1 са много сериозни. Това прогнозира политологът Димитър Ганев в ефира на Нова Нюз.

Според него на изборите през април няма да има драстична промяна в резултатите.

Oще по темата
“В последната година електоратите са се стеснили до най-твърдите си ядра. Не виждам никакви основания да смятаме, че ще има по-висока избирателна активност”, обоснова се Ганев.

“Темата беше подета от Атанас Атанасов, който не трябва да забравяме, че е малката партия в малката коалиция ПП-ДБ. Около ДСБ в последните няколко месеца има само лоши новини - разцепления, откази на хора да участват в партийните дейности. Атанас Атанасов, бидейки малкия партньор, опитва да търси своя сюжет, за да остане под някаква форма видим. Затова поде темата за импийчмънт, но не беше подкрепен от Христо Иванов, Кирил Петков също не зае позиция. Борисов категорично каза, че не би подкрепил подобно нещо”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Не разбирам

преди 1 година

защо разкритията на министър Шишков за бутафорията при ремонтите не се разглася денем и нощем от медиите, както Тиквата беше използвал един израз - като глашатаи.Точно там е разковничето на цялата бутафория в държавата ни и особено последните 20г, откакто комунистите направиха хода с царчето и след това било чрез Тройната коалиция, било чрез ГЕРП не се накрадоха. Та Шишков е експерт и той само практично доказа, това което всички знаеха , но си траеха.

22

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова ще управлява България от GOOGLE.

21

Още от сега

преди 1 година

с моите приятели от ПП и ДБ действаме по стратегия как да активираме наесен негласуващите. Само в моя вход има поне 4-5 баби и дядовци , които не са гласували от 10г. Та, прекопаваме градинката пред блока, чистим им , пазаруваме им и им обясняваме какви крадливи бokлyццu u измамници са от ГЕРБ и БСП, както и че Възраждане са едноклетъчни зomбита. За съжаление вотът за ДПС е етнически и там не можем да повлияем. Та, ако всеки запретне ръкави, наесен ще измететем мафията от държавата.

fallback