Снимка: БГНЕС
fallback

България е отпуснала над 240 млн. евро за хуманитарна и друга помощ за Украйна, написаха от Министерството на външните работи (МВнР) в Туитър.

Близо 150 хил. украински граждани са получили временна закрила в страната ни, посочват още от ведомството.

По-рано тази седмица от МВнР припомниха, че през февруари се навършва година от началото на войната в Украйна., припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Анонимен

преди 1 година

На всички да се помогне, защото и война и бедствия са неприятни за хората, ако България има нужда от помощ, и никой не помогне, тогава как ще се чувстват онези, които са против помощта. Само оръжия не.

99

Паричко

преди 1 година

Ей за това пенсионери ,инвалиди ,бедни ще мрем, защото пращаме помощ за Турция,Украйна ,и днес тия бежанци за коя сметка ги лекуват.моя,ваша,наша и утре като отидем ние в болница,кръводарители,пари,и накрая гушваме букета.какви осигуряване имат те тук .ние цял живот работим и внасяме осигуровки и в гроба.подла,з.а.***.бе.на държавата сме.

98

Анонимен

преди 1 година

Сега дават помощи на Украйне , колса станаха вече 1 - 2 милиярда сигурно.После или ще вдигнат данъците за да се пълни хазната за заплати и пенсии или ще вземат нов заем пас за да има пари за пенси и заплати. Всички са едни и същи - Нема да им гласувам.

fallback