Снимка: БГНЕС

"Този път ще стана народен представител. Тези хора са обсебени от мен. За да не ги дразня, с ясното съзнание, че по който вървим днес, няма да има правителство и това прави изборите излишни.

Още по темата
Ще почешем нечие его с това кой ще е пръв и това. Правят си сметка, че може да има две в едно с регионалните. Чувал съм го много пъти публично.

Структурите не ме подкрепиха да свалим забраната за БСП. Ние бяхме създадени като аналог на БСП. Ние сега имаме нова лява партия. Тази нова група ПП, ще се скара с Христов и Атанасов още на бюджета. От ДБ дойдоха да ме молят да не приемаме закона за бюджета. Ще стана народен представител, за да не могат да ни надиграят в парламента. Този път ще стана." Това обяви ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред БТВ.

"Прокуратурата в момента брани Петков и Василев с неадекватното си действие срещу тях. Наруши ли Петков Конституцията и стана ли служебен министър на икономиката? Не е важно дали е Гешев, Рашков, Татарчев, трябва да има законов начин, ако той извърши престъпление – фигурата главен прокурор – да има някой, който да го разследва.

"Три пъти с американците, два пъти с англичаните, веднъж с Германия съм говорил. Те от ГЕРБ искат да изкараме докрай Закона за съдебната система и ще го свършим до края", заяви Борисов.

Допълни, че главният прокурор не може да бъде недосегаем. Обясни, че трябва да има подготвен закон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase