Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Гълъб Донев не планира публични изяви до края на седмицата по здравословни причини, съобщават от правителствената пресслужба.

За периода от 16 до 19 февруари 2023 г. включително, функциите на министър-председател ще бъдат изпълнявани от вицепремиера и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Морал

преди 1 година

И все пак, като се погледнат в огледалото ,какво виждат? Защото народът вижда едни самозабравили се слуги на путин,които за щастие ще треперят до края на живота си..примери....доган, Тиквата, копейкин, волгин и други четирихилядници.....

24

Милионер

преди 1 година

Тези от Промяната ще направят всичко възможно, за да стабилизират финансите на държавата. Не ги познавам лично, но пък познавам и по-добри икономисти и финансисти от тях. А те са си просто българи. Като мен. Ще я оправите. За разлика от куки като гражданите Борисови и техните лакеи. Да живее Българията. Нашата си. ХУБАВАТА НИ. Страната ни.

23

Анализатор

преди 1 година

То и аз да бях министър председател на фалиралата България не само в болничен, но и от гроба щях да изляза. Служебните на Гълъба започнаха да ги разбират нещата с финансите. Никой от тях не иска да носи отговорност за решенията си, а само да си получават заплатите. За разлика от тях, последният редовен премиер Кирил Петков с усмивка напусна работата си. Демек, с това исаша да им каже, оправяйте се. Щом не ни харесвате, си намерете по-добри. А пък, то просто по-добри от него и Асен Василев няма.

fallback