Снимка: БГНЕС
fallback

Опитът за преврат в БСП е целял партията да седне на масата с "ЛЕВИЦАТА!". Това написа зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров във Facebook.

"Приключи пресконференция на нещото, наречено ”Левицата”. Беше обявено, че това е политически субект, който до няколко дни ще се регистрира официално. Водещ - Костадин Паскалев, действащ член на БСП, който по нашия Устав, току-що се самоизключи от партията. До него стоеше Валери Жаблянов - изключен вчера точно заради подобно разколническо поведение!Разбрахте ли сега каква беше целта на вчерашния опит за преврат в партията!? Днес опитомената и послушна БСП, в лицето на Паскалев и Жаблянов, явно е трябвало да седне до електоралните титани Татяна Дончева, Мая Манолова и Спас Панчев, а редом до тях - познайте кой - д-р Цветослава Гълъбова от Инициативния комитет на Радев-Йотова. Плитка, та плитка история. Съшито с бели конци. Е, не им се получи", коментира Зафиров в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

На Радев Му дреме

преди 1 година

БСП отдавна не е партия която е на народа. Тази идея приключва да защитава народа със залеза на Димитър Благоев и Българската Социалдемократическа партия. След този момент започват едни междоусобици и вътрешни борби диктувани от близки нам държави. Забравете за БСП.. нищо от идеята на Дядото не остава, чертичка няма от идеята. За това БЪЛГАРИТЕ трябва да се замислим доста задълбочено!

32

Иво

преди 1 година

Ти,който викаш на БСП - леви и левица толкова,толкова ДЕ.БИЛ ли си или толкова,толкова играеш за тях?

31

Иво

преди 1 година

Ти,който викаш на БСП - леви и левица толкова,толкова *** ли си или толкова,толкова играеш за тях?

fallback