33

На Радев Му дреме

преди 1 година

БСП отдавна не е партия която е на народа. Тази идея приключва да защитава народа със залеза на Димитър Благоев и Българската Социалдемократическа партия. След този момент започват едни междоусобици и вътрешни борби диктувани от близки нам държави. Забравете за БСП.. нищо от идеята на Дядото не остава, чертичка няма от идеята. За това БЪЛГАРИТЕ трябва да се замислим доста задълбочено!

32

Иво

преди 1 година

Ти,който викаш на БСП - леви и левица толкова,толкова ДЕ.БИЛ ли си или толкова,толкова играеш за тях?

31

Иво

преди 1 година

Ти,който викаш на БСП - леви и левица толкова,толкова *** ли си или толкова,толкова играеш за тях?

30

само да вметна

преди 1 година

О да! Аз лично разбрах как стоят нещата! Това в ГЕРБ няма начин да се случи! Защо ли? Защото Слушаш и изпълняваш! " Лидера е един"! В БСП обаче,според мен съвсем нормално се развиват нещата! Демократично е когато виждаш неправда да реагираш! Докато в редиците на ГЕРБ нямаш шанс уви! Някой ще каже че в БСП е "цирк"? Ами Не! Не е! Там имаш право да реагираш! А че Нинова е хванала здраво властта в БСП и има обкръжение е друга тема!На тези избори БСП ще е на границата да влезе или Не в Парламента!

29

Анонимен

преди 1 година

Нини, Нини що така? Нинова е пълен хамелеон и не знам как и се вързваха толкова години на акъла. Стартира професионалния си път директно като директор. Трябва да се ликвидира дружеството по правилния начин. Доверен човек на Костов и след като далаверата със СДС приключи, реши да се метне отново на другата страна. Единственото, което видях за тия години, че умело отстрани старите бандити с помощта на младите и така си бетонира царуването, но и от тогава БСП се захваща във всякакви безпринципни ко

28

Анонимен

преди 1 година

Преди 2-3 седмици сутринта по БНТ 1 пуснаха на живо дисусия между, мисля, председателя на младежкото БСП и някакъв млад десен на тема " Лява и дясна политика" или нешо от рода. Момчето от БСП беше МНОГо, МНОГО на място. Другият направо беше жалък. Оттогава не знам да са посмели да правят подобни дискусии в в някоя централна телевизия.

27

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА

преди 1 година

...ОТ ИСТИНСКАЛЯВА ПАРТИЯ СЪС СОЦИАЛНАНАСОЧЕНОСТ ---ТОВА КОЕТО ПРАВИ И НИНОВА ПО ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛ!

26

Анонимен

преди 1 година

Кой е народа

25

Анонимен

преди 1 година

Тез ши са избият - Кой да на опрай :))) Колко много мислят за нашето добро :))) Те за народа го праят не за власт и народни пари :))) Да вервам ли че толкоз много мислят за нас ?

24

Анонимен

преди 1 година

Нинова да си дава оставката, че съсипа БСП. Едва ли ще прескочат и 4% на следващите избори.

23

Анонимен

преди 1 година

Зафиров по-добре да обясни защо гласовете за БСП на изборите намаляха повече от два пъти, откакто Нинова стана шеф на БСП.

22

Анонимен

преди 1 година

В един момент като вътрешнопарийните работи могат да се квалифициран по друг начин.

21

Несъгласен

преди 1 година

Няма ли да разберете защо намалява подкрепата........ама тая група немалка от предатели които искат да са на първа линия до вчера са гласували за БСП, а от известно време за себе си извън БСП. Ами няма нужда от емоционално нестабилни говорители които се смятат за левица. Същите кречетала да се махат и да гласуват за себе си.

20

kirilenko

преди 1 година

Крайно време е тази партия да се закрие....тя само вреди на България.

19

Анонимен

преди 1 година

Опит придружен със списък. Сега ще се обясняват. Или ще използват да минат в настъпление за повече гласове.

18

Е,то беше

преди 1 година

ясно,че искат да унищожат БКП(С), а това става най-лесно отвътре с предатели и пр0дажници.Обаче Нинова има топки и хубаво ги разхвърля с брадвата... Още в парламента,когато краварското пале Божанков(2 кафета,Божанков) се върна от ФАЩ и се обяви за незаплатен оппа... незаслужил... опа, независим се видя отново схемата на ПъПъ да си пазаруват дупедати!Бай дъ уей не ми пука за БившатаЦоцПартийка,но това което се пробват джендитата и жълтосините паветници е гнусн0! Джъст сей ет...

17

Анонимен

преди 1 година

До Единствено НИНОВА...__ ДАЙ ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ПОСТИЖЕНИЕ,ОСВЕН ЧЕ СЪКРАТИ ТРИКРАТНО ПОДКРЕПАТА КЪМ БСП !!...

16

Опозицията на БСП...

преди 1 година

...е сбор от ЖАДНИ за пари НЕКАДЪРНИЦИ от БКП и ДЪРТИБОЛШЕВИШКИ Динозаври!

15

Единствено НИНОВА...

преди 1 година

...отстоява социалната политика на БСП---всичко друго е кариеризъм , жажда за пари и власт от бутафорни партии!

14

Анонимен

преди 1 година

До Прав е Зафиров __ ОТ СНИМКАТА СЕ ВИЖДА,ЧЕ Е СЕДНАЛ...