Снимка: БГНЕС

"Вчера беше санкциониран бивш наш член - Влади Горанов по закона "Магнитски". Искам да напомня на тези, които злорадстват, че още тогава той беше освободен като министър. Освободен като депутат и от тогава не е участвал в нито една листа на партията. Ние дотолкова можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства - има органи, които да разследват", заяви на брифинг в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ние сме се разграничили от Горанов. Той не е на никаква длъжност. Вярвам, че той не е виновен. Надявам се той да докаже, че е невинен", заяви Борисов.

"Аз пред вас твърдя, че нито стотинка, нито лев и Господ ми е свидетел не сме получили от въпросния Божков. Някъде някой е получавал и си носи отговорност. Аз твърдя, че аз и партията не сме получили стотинка. Казвам го, защото Христо Иванов си беше пуснал един пост вчера. Ще дойде ден и ние ще пишем постове за корупция", добави Борисов.

"Години кадърните, умните и красивите не можаха да направят План за възстановяване, единствените в ЕС. А ние им оставихме готов план. Това са фактите", каза лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase