Снимка: БГНЕС
fallback

По времето на Александър Николов като министър на енергетиката са сключвани договори, които не отговарят на Закона за енергетиката, обяви настоящият министър Росен Христов, предаде БНР.

Той потвърди, че е давал показания по случая, заради който прокуратурата повдигна обвинения към Николов.

Oще по темата
"Факт, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката. Оттам нататък кой каква роля има, кой какви решения е вземал, защо ги е вземал, това вече ще решават компетентните органи."

Христов коментира и решението на "Грийнпийс" да заведе дело срещу стратегията за развитие на енергетиката. По думите на министъра това  e не "стратегия", а "визия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ВъзмУтен

преди 1 година

Този ли точно се явява експерт, кйто ще дава показания?До вчера чу**ше старици по яхти и круизи з апари, сега изведнъж станал експерт?!?

12

Тишина а а

преди 1 година

...много договори са сключени в нарушение... Да не стане , като оная фирма за криптовалута ? Тръбиха, тръбиха, реваха 3 дни и после тишинаааааа !

11

Ха-ха

преди 1 година

До Анонимен 10. Ама на теб не ти се отдава много мисленето, нали. Още когато двамата внедрени предатели спряха доставките на газ за да са еврогъзолизци на повечето хора им стана ясно, че не Газпром е спрял доставките и се двамата престъпници въртят схеми с посредници. На теб обаче и след още 5 години няма да ти се разщъка мозъка, а Газпром вероятно ще си вземат парите за газа, който сме отказали.

fallback