Снимка: БГНЕС
fallback

Гоце Делчев е символ на общата история и свързва народите на България и РС Македония, отбеляза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа.

"Днес се навършват 151 години от рождението на големия български революционер и македонски комита Гоце Делчев, дал живота си за освобождението и автономията на Македония и Одринска Тракия. Гоце Делчев е символ на общата история, която свързва и днес народите на Северна Македония и България!", написа Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 1 година

Не ни уважават чужденците ! Факт ! Стабилност и уважение към българите и България ще дойде КОГАТО ЗАЕДНО ВСИЧКИ КАЖЕМ НЕ НА КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА ! КОГАТО ВИДИМ, ЧЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НЯКОГО НА УЛИЦАТА, ИЛИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО, ДА МУ СЕ ПРИТЕЧЕМ НА ПОМОЩ ! ТАКА Е В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ! ЗАТОВА МЛАДИТЕ БЯГАТ НА ЗАПАД ! МЛАДИТЕ БЯГАТ ОТ РОБСКОТО ПРИМИРЕНЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ !

51

Щирлиц

преди 1 година

Въпросните "народи" са всъщност две части на българския народ,насилствено разделени една от друга,но това не е политкоректно,нали така,другарю Борисов?

50

Тулупа в райе

преди 1 година

Надявам се следващото редовно правителство което ще бъдена "Възраждане", най-сетне да се осмели /след 32 години беззакониеи анархия в страната/, най-сетне да потърси сметка от главнитенационални предатели и виновници за това трагично положениевъв външната ни политика.Тези които гласуваха с "две ръце" за френското предложение вНародното събрание - ГРОБ, ДъПъ, ПъПъ и ДъПъСъ !

fallback