Снимка: БГНЕС
fallback

Няма как на този Конгрес да се очаква лидерът на БСП да бъде сменен, защото се избира пряко. След година и половина изтича мандатът и тогава ще има избори.

Oще по темата
Това каза за Нова Нюз Иван Петков от БСП.

"На Конгреса след 2 седмици ще се разгледат промените в устава и новата програма на партията за БСП. След това ще можем да тръгнем по-силни за предстоящите избори на 2 април", обясни той.

По думите му днес може да бъде прието предложението за увеличаване на минималната заплата. "Днес го вкарахме за 40-ти път, дано вече да се приеме да бъде вдигната минималната заплата", призова Петков. И допълни, че въвеждането на хартиените бюлетини няма да попречи на вота, а честността зависи от членовете на комисиите, които ще оформят протоколите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

А Георги Гергов?

преди 1 година

Корнелия Нинова заложи лидерското си място в БСП за да освободи Георги Гергов от висшият съвет на БСП. Помислете си какво щяха да пишат сега т'роловете за БСП ако той беше останал в ръководството. Сега в Пловдив се мичат да върнат на общината Пловдивският панаир, на който Гергов без малко щеше да получи контролният пакет акции. Що приказки за "милионерите" в БСП щеше да има. Но Гергов вече е изключен от БСП и се знае че човек на Бойко. Бойко му подари 43 милиона лева за дупка в центъра на Варна.

13

Малко за политика

преди 1 година

Все големи "анализатори: са се събрали за тази тема. Да, ИТН, а след това и ПП отнеха доста гласове от БСП но не завинаги. Това беше вълната на протеста, но България има нужда от социална политика и БСП винаги ще има избиратели.

12

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 10: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

fallback