Снимка: БГНЕС

Разговорите в новата коалиция по темите листи, кандидати започват.

Още по темата
Това потвърди пред Нова Калина Константинова от ПП.

„Важни са целите, програмата, това, за което се борим”, каза Константинова.

„Нито един от нас не е женен за мястото и поста си. Вече сме излъчвали трима кандидати за премиер”, каза Константинова.

„Ние искаме да сме по-силни, по-обединени, да предложим нова формула, която не е подвеждаща. Тръгваме с тези партньори, с които смятаме, че можем да работим, и искаме да вдигнем цяла вълна", заяви Константинова. Разговаряло се с всички граждански формации.

Тя коментира и работата на 48-ото НС и съдената реформа.

„Непрекъснато се хвърля прах в очите – няма да стане с трикчета, това ще стане с ясна политическа воля. В този парламент има мнозинство от почти 130 гласа, които са против тази реформа, те гласуват и говорят против нея – ГЕРБ, ДПС и БСП”, заяви Константинова.

Коментари Напиши коментар

41

Шанел

преди 3 месеца

Не разбрах какво има за харесване в тая...щото в други сайтове пише че е едва ли не красавица...Може би сочното й тяло се харесва на някои първични индивиди...Но в лицето е....ужас направо

40

Анонимен

преди 3 месеца

Тия калинки разни, уж съвременни, уж учили по харварди и подобни, а като ги слушам, все едно са комсомолците от 70-те години. Същият патос, език и изразяване, да им се чуди човек, чак смешно ми става, като ги слушам.

39

Лойко

преди 3 месеца

Назад,назад моме Калино. Аман от сладки блудкави клишета.С този патос може да залъгваш само деца до четвърти клас.Толкова натрапчиво говориш,..ахааа белким сама си повярваш.