Снимка: БГНЕС
fallback

Следващата седмица Министерският съвет трябва да гласува мерки, в подкрепа на хората по отношение на високите цени на горива. Това обяви министърът на икономиката Никола Стоянов, съобщи Нова.

„Планирано е да гласуваме 40% по-евтини карти за обществен транспорт за пенсионерите, 70% намаление за картите за учениците и безплатно пътуване за деца до 10 години”, каза той.

Oще по темата

Служебният министър отчете и сериозен спад в в цените на горивата в сравнение с лятото.  В неделя икономическото министерство направи отчет на направеното по време на служебното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

селския

преди 1 година

даааа, на село вземаш градският транспорт и отиваш, я го къра, я до хоремага, може и дао кино /театъра. ако случайно автобуса не спира на твоята спирка, вземаш селското метро или селският влак. Абе добре че мислят тия хора за народа, че ако знаяк народа какво им мисли...

27

Баламосват ви

преди 1 година

Шарани, не видяхте ли че когато обявиха отстъпка 25ст цените на горивата скочиха с поне 50ст ? След отмяната на отстъпката цените паднаха. Сега ви залъгват със нови отстъпки и...Познайте какво ще стане със цените на горивата ?! Балъците си мислят че са на далавера с тези отстъпки а всъщност дори плащат повече.

26

разбира се

преди 1 година

че ще има,на българина не трябва косъм да му падне от главата и да не си похарчи стотинка от крадените пари,не се наяде и не се накраде тоя самозабравил се от имане народ,а видовден не се вижда

fallback