28

селския

преди 1 година

даааа, на село вземаш градският транспорт и отиваш, я го къра, я до хоремага, може и дао кино /театъра. ако случайно автобуса не спира на твоята спирка, вземаш селското метро или селският влак. Абе добре че мислят тия хора за народа, че ако знаяк народа какво им мисли...

27

Баламосват ви

преди 1 година

Шарани, не видяхте ли че когато обявиха отстъпка 25ст цените на горивата скочиха с поне 50ст ? След отмяната на отстъпката цените паднаха. Сега ви залъгват със нови отстъпки и...Познайте какво ще стане със цените на горивата ?! Балъците си мислят че са на далавера с тези отстъпки а всъщност дори плащат повече.

26

разбира се

преди 1 година

че ще има,на българина не трябва косъм да му падне от главата и да не си похарчи стотинка от крадените пари,не се наяде и не се накраде тоя самозабравил се от имане народ,а видовден не се вижда

25

Тупан Ганьо

преди 1 година

Планирано е да гласуваме 40% по-евтини карти за обществен транспорт за пенсионерите, 70% намаление за картите за учениците и безплатно пътуване за деца до 10 годиниХората които работят, пенсионерите и децата по селата и малките градчета където няма обществен транспорт да ги ядат кучета.. Това ако не е дискриминация, какво е. С удоволствие тия предлагащите тези промени ги бих хванал за ушите и бих ги заточил в някое село срещу минимална заплата.

24

Анонимен

преди 1 година

Правителството знае ли в колко града има въобще оществен траспорт и какъв е междуселищният трансоирт? За кои граждани е тази подкрепа? Цените на горивата с калкулирата във всички ежедневни стоки,оттам е проблемът. В гупашшкки устроената система да се шматкат коки насам-натам за щяло и нещяло. Пак ще напиша: в нашия областен град нямаме вече хлебозавод, а доставят хляб от десетина места в радиус 200 км. Какво му е напредничавото? Какво му е екологичното??? За каква зелена сделка опяват????

23

Анонимен

преди 1 година

Много бавно мислят тези ...

22

1234567890

преди 1 година

Правителството няма нищо общо с реалността!

21

ало ало

преди 1 година

жълтите паветаааа! нали крякахте, драхте се с цяло гърло за промяна - тя стана, вашите канадски хамстери ни натресоха такива заеми, че и деца и внуци ще плащат като кърджалийски попове!

20

Данчо КАТерицата

преди 1 година

Аз нямам нужда от подкрепа, даже и заплата не ми е нужна, само нека следващите двадесет години всичко продължи по старому. Яко щавене и кинти на ветрило.

19

Анонимен

преди 1 година

Мен няма нужда, да ме подкрепя ***държава българия. СРАМНО Е ДА СЕ НЕЙН ГРАЖДАНИН!

18

Анонимен

преди 1 година

Наливайте пара, не се притеснявайтИ селянЕ а после пак питайтИ що има такава инфлация. Еврозона ама през крив макарон.

17

Анонимен

преди 1 година

Подкрепата е милионите за саниране,за къщи за тъщи,за земеделски джипове,а сега и за слънчеви панели.Ще вържем и цъфнем.И се чудят какво не ни е наред ?

16

русский мир

преди 1 година

А по селата и градчетата, където няма градски транспорт?!

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ДАНО

14

Анонимен

преди 1 година

Има и хора, които не ползват градски транспорт и мизерстват по селата и малките градове без доходи или мизерни такива, защото просто няма работни места там и не могат да плащат наеми и сметки в градовете.. На тях също няма да се дават ваучери. Това ли е подкрепа? За едни има, за други няма.....

13

Хора не купувайте

преди 1 година

В страната се шири жестока спекула и грабеж защо с това не се справят?

12

Горянин

преди 1 година

ДЕМОКРАЦИЯ СЪЪР,ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ.

11

Анонимен

преди 1 година

Подкрепа истинска е сваляне или замразяване на цените и ДДС, както го прилагат в редица държави. Всичко друго е лъжа, демагогия.

10

Работи

преди 1 година

Има план на държавният департамент на САЩ за васалните страни и окупирана Европа. Нарича се:След нас и потоп 2.0.

9

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепа, а пълен административен абсурд е това. Как всеки работещ ще доказва, че може да получи ваучер? А с какъв документ ще кандидатстват трайно безработните без доходи?