"Това е поредната временна комисия, която изпреварващо се опитва да направи някакво голямо разкритие. Вече всичко беше казано от колегите. "Продължаваме промяната" няма никакви дарения в кампаниите си. Няма никакво финансиране и никаква връзка с "Нексо". Колегите от "Демократична България" обясниха, че всичко е станало според закона, декларирано е, ясно е кои са лицата, които са дарили в кампанията", каза депутатът от "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Но отправихме едно предложение, вместо да разглеждаме конкретно дарение, свързано с компанията, да се разгледат всички финансирания на всички партии. Това беше отхвърлено. Това изглежда предизборно, изглежда целенасочено, има редица въпроси, които остават неадресирани в това НС. И хората губят надежда, че може да се случи нещо резонно", допълни Рибарски в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Склонен съм да вярвам, че президентът е преценил, че от БСП имат шансове да излъчат кабинет.

Още по темата
"Продължаваме промяната" винаги е предлагала открити срещи, на които да се видят позициите на всички партии и да се кой с какво не е съгласен. Вместо да търсим "червени линии", да се търсят обединителните политики. Ние ще участваме в разговори. Във втория мандат не се стигна до никакви разговори, дано този последен шанс не изтече в канала и да разочароваме българските граждани", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase