Снимка: БГНЕС
fallback

Със статус в профила си във Facebook Тома Биков се извини на аудиторията, че я е подвел с погрешна иформация относно Nexo и управлението на компанията. Ето какво написа народният представител на ГЕРБ:

"Преди два дни написах, че Тенко Красимиров Николов, който е крупен дарител на ВОЛТ и Демократична България, е брат на човек, който е в управлението на Нексо. Източникът ми на информация бяха медийни публикации, в които присъстваше това твърдение. По-късно стана ясно, че става въпрос за съвпадение на имена и двамата нямат роднинска връзка.

Съжалявам, че съм се подвел и съм разпространил неистина. За разлика от рупорите на морала, които се появиха през последните години, аз нямам проблем да се извиня, когато съм сбъркал. Това обаче не отменя нито едно от останалите съмнения по отношение на дейността на Нексо и връзката на компанията с български политици и политически формации", написа Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

д

преди 1 година

аххаахах биче бичее ти ако тръгнеш да се извиняваш няма да може да ти стигне живота бе!

50

Анонимен

преди 1 година

Биков, а на Бойко Борисов извини ли се, че преди години го нарече Карикатура на диктатор?

49

Един Българин

преди 1 година

ВторниК, никакви поздрави за този , а само по-здрав! Това че веднъж се е извинил за една лъжа не отменя останалите 1001 на ден, които изрича и подвежда хората. Да обясни как се бори с комунизма в герб след като кариерата му започна в БСП.

fallback