Снимка: БГНЕС
fallback

"От ГЕРБ си говорим с ДБ и коментираме срама, който те понякога изпитват, когато подкрепят ПП. Въпрос на време е “Демокартична България” да се отдели от “Продължаваме промяната”, заяви проф. Костадин Ангелов пред БНТ.

"Мисля, че ПП страдат от един наполеонов комплекс. Те усещат колко са малки, а искат да станат големи като нас и да решават проблемите на хората. Видяхме колко проблеми е имало тяхното правителство. Например далаверата “Джемкорп”. Гражданите ни поставиха като първа политическа сила. Ние винаги сме били последователна партия. Нашите приоритети са еднакви с тези на ДБ."

Oще по темата
Проф. Ангелов заяви, че е немислимо политиците да се намесват в съдебната власт. От ГЕРБ подкрепят да има контрол върху главния прокурор

"ГЕРБ няма комуникация с президента. Нашата комуникация е само пред медиите. Аз съм убеден, че Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков някой ден ще бъдат изучавани от психиатри. Те живеят в един собствен свят, който не съществува", добави депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

СССР

преди 1 година

А вие от гербавите новини Днес БГ дяволите да ви вземат и да не ви върнат,Путин да ви поиска екстрадицията на всички от Гербавито Новини Днес БГ.

38

СССР

преди 1 година

Тиквата крадеше и от децата ни,по негово време детската градина беше 100 лв ,ПРИ ПП стана безплатна,затова вече никога Буда на Власт народе ,това е крадец на крадците,треторазрядна сикаджийска мутра ,ЧЕКМЕДЖЕ Барселонско ,сталийскооо ***.

37

Анонимен

преди 1 година

Борисов се опита да осъществи ковид диктатура, но ПП го спряха.Никога вече ГЕРБ начело на държавата.Борисов е свързан с бялата мафия и е закоравял в това си престъпление.Докато е в политиката Радев ще управлява.

fallback