Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на съпредседаля на ПП Кирил Петков, който заведе дело срещу него заради обвиненията, че  Петков и другият съпредседател на партията - Асен Василев, са получавали комисионни за газовите доставки у нас.

Още по темата

„Рано или късно Кирил Петков ще трябва да спре само да “говори”, а да започне и да “отговаря”. Корупцията и кражбите трябва да се показват и разследват. Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и т.н. на кабинета “Петков” са предадени на разследващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ!". Това написа на профила си в социалната мрежа Facebook  Бойко Борисов.

По-рано днес преди заседанието по делото на СГС Петков заяви, че лъжите трябва да се опровергават.

В профила си във Facebook Петков написа - „Къде е Бойко Борисов? Няма го в съдебната зала! Защо? Защото и той знае, че лъжите в тази зала имат реални последици“. Днес, посочва съпредседателят на ПП, аз съм тук не само заради „грандиозните лъжи на г-н Борисов за газовите посредници, които са абсолютно неверни, а защото с тези лъжи той иска да открадне надеждата на българските граждани. Иска да открадне надеждата на хората, че има български политици, които вярват, че никой не може да се обогатява от обществените средства“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase