Снимка: БГНЕС
fallback

"Ние не сме в Шенген не за друго, а защото холандските и германските икономически, превозвачески и търговски интереси не искат да няма граница между черноморските и гръцките пристанища и Централна и Западна Европа".

Oще по темата
Това заяви в БНТ Ангел Джамбазки.

Българският автотрансортен бранш губи 150 млн. евро годишно от чакане по границите, подчерта Джамбазки и коментира, че България и Румъния от 12 години са изпълнили всички критерии, но де факто са извън ЕС, защото Шенген представлява ЕС.

"Това пространство не е направено, за да се разхождаш по летищата, а е направено за движенията на бизнеса и стоките и когато ти си извън това нещо, ти си извън ЕС", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Готин

преди 1 година

Като не ни искат "европейците" има други, дето ще ни превземат без "бой". Тази върхушка в Брюксел трябва да внимава много, защото границата на Турция, ще стигне до Франция.

63

Станева

преди 1 година

Хората от футболните агитки са най-долно качество хора. Не разбират от футбол. Тарторите на агитките прислужват на ГЕРБ и други политически партии срещу заплащане. Какви агитки като футбола в България беше убит от Боби Михайлов пияндето?

62

Гатев

преди 1 година

Русия умира бавно но славно. Голям кеф. България вече е почти свободна страна.

fallback