Снимка: БГНЕС
fallback

Вътре са написани такива неща, много от тях безотговорно. Много от тези хора от две години са министри, премиери и много от тези неща можеха да са в работна фаза. Това обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който коментира декларацията с предложения за управление на "Продължаваме промяната".

"Несериозен е начинът, по който е представен този документ. За това и смятам, че е обречен. Инатът на ПП ни доведе до тук. Преди време предложих да направим подобен такъв документ преди връчването на мандатите. Тогава това не се прие. Сега правят същото.

Това, че Промяната си тръгна скоропостижно, донесе само просперитет. Това е факт. Вторият мандат няма да бъде изпълнен, защото ПП изпадна в изолация. Видяхме много добри мнозинства, което ме прави оптимист, че при правелен избор от Румен Радев, особен ако е за ДБ, има голям шанс да се реализира. Има шанс", допълни Борисов.

Борисов подчерта, че партията на "Промяната" е обезглавила българската енергетика с 60% от производството на ток.

"С един замах на Асен Василев, или който го е предлагал плана тогава, 4% от БВП са си заминали", посочи той. Борисов се обърна към Теменужка Петкова, Делян Добрев и Жечо Станков да се свържат с министър Атанас Пеканов, с енергийния министър, относно щетите, които са нанесени от страна на ПП, които по думите на лидера на ГЕРБ, действително се измерват в милиарди.

Oще по темата

„Използвайте времето сега, за да откъснем България от всякаква зависимост и да ѝ дадем тласък, за да може служебното правителство да свърши добра работа“, каза Борисов и допълни, че на служебния кабинет не може да му се отрече, че бързо свърши работа, включително и по интерконектора с Гърция.

"Но се поинтересувайте кой е подписал, кой е пратил физическото лице да затвори "Маришкия басейн", обърна се към депутатите от ГЕРБ той.

"Дори това стоене в едно безвремие за някои е огромни печалби за сметка на българина и те сега ми предлагат какво трябвало да бъде икономическо развитие и ускорена модернизиране. Две години ние видяхме разруха и спад на всичко", отбеляза Борисов и добави, че нашите съседи вървят напред.

Той подчерта, че продължават да падат цените на горивата и че нищо от това, с което ни плашеха и заклеймяваха като войнолюбци, не се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

261

Анонимен

преди 1 година

Брато, ти ако окаляш панталона ще обясняваш как всички наоколо са накензани, само дето никой няма да ти върже след толкова години гьонсуратлък.

260

анонимен2

преди 1 година

ами този който говори какъв е бе Анонимен, крадец от класа и отвратителен лъжец

259

Анонимен

преди 1 година

всички сте един дол дренки кирил петков какво тправи там тое е крадец лъхец измамник всички се борите за власт по точно кои ще краде повечеизрахте се да ви .... маи.........

fallback