Снимка: БГНЕС
fallback

"Руският посланик Елеонора Митрофанова казва, че не знае защо съм в списъка на Русия за издирване, но че "няма да го преследваме по света, просто напомняме, че не е желан тук".

Oще по темата
И така.. те ме "искат", за да ми кажат, че не ме "искат"?", написа в профила си в Twitter журналистът Христо Грозев, съобщи Bulgaria ON AIR.

Митрофанова коментира казуса с Грозев с думите: "Това, че Грозев е обявен за издирване в Руската федерация, не означава, че някой ще го търси по цял свят. Това трябва да се разбере много ясно. Тоест, той си живее някъде си, и това е. Никой с нищо не го заплашва. Просто това е предупреждение от типа на "повече тук не идвай".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Rita

преди 1 година

Ти си толкова журналист ,колкото прасе да се качи на джамия

82

Наш Джеймс Бонд

преди 1 година

Оперативен служител на ФСБ заяви още, че участието на Христо Грозев в британското външно разузнаване MI6 е било известно на руските специални служби не само от негови изявления.

81

Кой е Христо Грозев

преди 1 година

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

fallback