Снимка: БГНЕС
fallback

Оставам умерен оптимист за реализиране на правителство.

Oще по темата
Чакаме третия мандат, за да видим на кого ще бъде връчен. Ще се опитаме да го реализираме, ако ние го получим. Няколко неща са важни за БСП - повишаване на МРЗ наполовината от средната и повишаване на парите през втората година от майчинството. Безплатните лекарства за деца до 14 г. също са приоритет. Това каза за Нова Нюз Иван Ченчев от БСП.

"Днес ще се работи допълнително, което не е проблем, важно е какво ще обсъждаме. Правим всичко възможно България да се развива и средствата по Плана за възстановяване да бъдат усвоени. Ще отидем на среща с ПП и ще видим какво можем да допълним по дневния ред. В ранния следобяд ще се срещнем с тях и ще обсъдим предложенията, а те ще ни дадат информация за декларацията си", заяви той.

По думите му е успокоителна информацията на министър Велкова, че в Сребърния фонд има 3,7 млрд. лева за пенсии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

Не е ли време да кажете Умерен песимист съм за третия мандат, г-н Ченчев? Хлевоустата ви лидерка Нинова, на която всички са й виновни, най-вече президендтът, че никоя партия вече не я търси за съюзник заради пиперливия й език и вече усеща, че третия мандат няма да бъде даден на БСП. Затова сипе във всички посоки огън и жупел. Нека се изприказва жената, сега й е времето,защото на следващите избори може да не стигне заветните 4% и леля Корни да прави компания на Дончева,Манолова,Каракачанов.

10

Анонимен

преди 1 година

Цитат- По думите му е успокоителна информацията на министър Велкова, че в Сребърния фонд има 3,7 млрд. лева за пенсии.Ченчи, по принцип за един комунист винаги е успокоително, когато пенсионната каса е пълна.Справка 1945-октомври.Проблемът е, че като ви се даде малко власт я опразвате много бързо.Не, че си комунист, не мисля, че си и социалист.Дано ти знаеш какъв си, щото си някак изченчен.

9

Васил Иванов

преди 1 година

Ченчо, най-*** парче от БСП, но с голям нос дълбоко заврян в *** на Корнелия Нинова. И там рови с носа си и с още няколко баджанаци

fallback