11

Анонимен

преди 1 година

Не е ли време да кажете Умерен песимист съм за третия мандат, г-н Ченчев? Хлевоустата ви лидерка Нинова, на която всички са й виновни, най-вече президендтът, че никоя партия вече не я търси за съюзник заради пиперливия й език и вече усеща, че третия мандат няма да бъде даден на БСП. Затова сипе във всички посоки огън и жупел. Нека се изприказва жената, сега й е времето,защото на следващите избори може да не стигне заветните 4% и леля Корни да прави компания на Дончева,Манолова,Каракачанов.

10

Анонимен

преди 1 година

Цитат- По думите му е успокоителна информацията на министър Велкова, че в Сребърния фонд има 3,7 млрд. лева за пенсии.Ченчи, по принцип за един комунист винаги е успокоително, когато пенсионната каса е пълна.Справка 1945-октомври.Проблемът е, че като ви се даде малко власт я опразвате много бързо.Не, че си комунист, не мисля, че си и социалист.Дано ти знаеш какъв си, щото си някак изченчен.

9

Васил Иванов

преди 1 година

Ченчо, най-*** парче от БСП, но с голям нос дълбоко заврян в *** на Корнелия Нинова. И там рови с носа си и с още няколко баджанаци

8

Анонимен

преди 1 година

На никого не му се управлява. Идва рецесия. Но все пак заплатите трябва да вървят. Това е така докато има парламент. Затова проточиха и мандатите и разтягат локуми за декларации. 11 бона не са малко пари. Особено за локуми и нищоправене.

7

И още

преди 1 година

На комунистите не им се дават пари, или поне не от техните. Това, което разиграват Импексова, Кирчо и Коки в парламента е фарс. Ако иска действителни промени да въведе прогресивното данъчно облагане, необлагаемия минимум, семейното подоходно... и после ще говориме за демография. А казват, били леви. Леви със заеми на чуж гръб.

6

Допълнителни

преди 1 година

Пари за МРЗ, детски, пенсии, гориво... От къде пари, някой трябва да се бръкне. Увеличава се инфлацията. Какво ще вземе от този, който има 0 лева в банка. 20% от 0 си е 0. А от тези с Милионите?! 20%? Леле! Пазар! За да не загубиш- инвестирай! В производство, образование, квалификация, здравеопазване, заплати... Дебатите за МРЗ, детски, пенсии са излишни! Заемите също. Има пари в държавата, но те се управляват неграмотно! Защо, е друга тема. Та, инфлацията в истинска пазарна икономика е полезна.

5

Анонимен

преди 1 година

Умерен *** си.... още 2-рия мандат не е връчен ти чакаш 3-ти... е няма такъв гринго.

4

Анонимен

преди 1 година

пълно е с такива "ченчевджий" в политиката

3

Гражданин на Б-я

преди 1 година

Аз кога ще живея истински добре, а не фалшиво добре?Аз съм човек който може да обича и да бъде хубав човек!Знам себе си!

2

USA Кон грес мен

преди 1 година

гешев отива на дръвника ..

1

Анонимен

преди 1 година

Ау, щели да работят допълнително. За да решават проблемите на народа? Какви загрижени депутати имаме само. А може ли да спрете с изборите през два месеца? Защото за две години забравих за кой път разнасяте машини из целия свят от нашия джоб. Вместо да се правите на много грижовни управници на 23-те декември.