fallback

"Всички имена ме изненадаха, с изключение на кандидата за министър-председател. Зад всяко правителство прозират интереси", каза политическият анализатор Георги Киряков.

Според колегата му Слави Василев имената в кабинета не са интересни, тъй като е ясно, че те няма да бъдат министри.

"Можеш спокойно да предложиш най-интересните алтернативи, за да сe изтупаш преди 100% вероятните предсрочни избори. Това е стратегия, която и ГЕРБ упражнява. Няма изненада", каза Слави Василев пред Bulgaria ON AIR.

"Или ГЕРБ или "Продължаваме промяната". Нормално е хората да имат затруднения за кого да гласуват. При този оскъден избор избирателната активност ще падне.
Oще по темата
Това, което се тиражира за Николай Павлов в публичното пространство от страна на Кирил Петков и Асен Василев, е абсолютна лъжа. Докато беше директор на "Булгаргаз" Николай Павлов спаси България от неустойките, които щяхме да платим по договора с азерите", подчерта Василев.

Анализаторът Киряков коментира, че Драгомир Заков е компромис от страна на "Продължаваме промяната", защото след махането на Стефан Янев, не е бил приет от БСП.

"Трудно може да се каже, че това е подаване на топката към "Продължаваме промяната", защото това беше компромис, който направиха в името на властта, за да управляват. Това беше първият разрив, който се видя ясно", каза политическият анализатор. Според него никой няма желание да се направи редовен кабинет, включително и ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Идеята за правителство е Боко да додрапа до местните избори,а там знаем как действат подчинените му местни велможи.

5

До 3

преди 1 година

Е как да помислим като за пореден път зад тия послушковци кандидат министри е сянката на вожда слънце. Това не е експертно правителство, нито сегашното!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Добре, нека да има правителство. Но тези, дето нямало да бъдат министри, защо фигурират "в имената на кабинета"? Ако те управляват, хаир няма да видим. Имам предвид онези, на които се дават най-значимите министерства.

fallback