Снимка: БГНЕС
fallback

Гарантирането на макроикономическата и финансова стабилност на България в условията на криза обсъди президентът Румен Радев в телефонен разговор  с председателя на Европейската централна банка Кристин Лагард, съобщи Bulgaria ON AIR.

Държавният глава открои действията на служебното правителство за предотвратяване на риска от прекомерно задлъжняване на страната, както и усилията за намаляване на инфлацията, които дават резултат през октомври.

Oще по темата
Румен Радев подчерта, че основен фактор за овладяване на цените е енергийната диверсификация, която страната ни е постигнала.

"Създадените условия и разумната фискална политика са добра основа, която служебното правителство ще остави за следващия редовен кабинет", посочи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Професор П.Петков

преди 1 година

Имаше един такъв Ку-ку историк умрял преди цели 10 години изявен любимец на Евронюз България бивша Европа чийто дословно актуализирани думи звучат така:"Тези родени в бригадирския град Димитровград са умствено увредени от комунизма като украинците докарани от Полша в Украйна по нареждане на Сталин и от тях нищо свястно е невъзможно да стане".........

14

Ех, Радев, Радев...

преди 1 година

Отдавна си пролича, че висшата политика не ти се удава. Западните политици се гаврят интелигентно с твоите невъзможности, а "фактите", че народът ти се радва, ако е вярна статистиката, говори много зле за твоите избиратели, с които сте на един акъл.

13

Анонимен

преди 1 година

Добра основа... на корупция, овладяване на държавата, ПР акции, фалшиви паспорти, пропускане на мигранти, забатачване на всеки един отрасъл.. Браво, Рундьо!! Ти ПРОМЕНИ България!

fallback