Снимка: БГНЕС
fallback

В последните 24 часа видяхме доста добре синхронизиран дует между Радев и Борисов, който не мисля, че изненадва и българските гражданите. Стана очевидно даже и за слепите, коментира съпредседателят на ПП Асен Василев, след като вчера Радев се разкая, че е дал шанс на Кирил Петков и Асен Василев.

„Моите отношения с президента са били стриктно институционални“, отговори Василев на въпрос защо са се влошили отношенията на ПП с държавния глава.

„Когато нещо го мисля, го казвам. За да тръгнем напред като държава, трябва да започнем да казваме всичко, което мислим и виждаме“, добави той.

Василев отново отсече, че ПП Няма да подкрепи кабинетът на ГЕРБ

Според него, ако Радев наложи вето на поправките в Изборния кодекс, ще се докаже, че депутатите са се занимавали с него напразно вместо с важното законодателство.

"Ако президентът наложи вето на изборния кодекс и господин Борисов не се събуди с друга идея и подкрепи ветото, това означава, че няма да има промени в изборния кодекс. Как ще реагираме - трябва да съберем изпълнителен съвет на ПП за да решим. Но имайки предвид колко често ГЕРБ си сменят мнението, съм леко скептичен, че това ще се случи. Ако се случи обаче, това ще означава, че последните три седмици парламентът е въртял абсолютно безсмислено едни безкрайни заседания и вместо да приемем антикорупционните закони и истински бюджет, сме се занимавали с едни предизборин фишеци", заяви Василев.

Асен Василев отказа в прав текст да заяви, че ПП няма да предложат кабинет, защото "чудеса стават, въпреки че не вярвам".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

201

Анонимен

преди 1 година

Има дует и е видимо от отавна.Шом Скави иска Президентска република.

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 206 - ГОЛЯМА ИЗМИСШЛЬОТИНА. ЯВНО ВИ УСТРОЙВА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС И ИНСТИТУЦИИТЕ! ПП СА НАГЛИ ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЦИ.

199

Emigrant

преди 1 година

Очевадно е и за слепите,че Гешев нещо е позадрямал и наистина не си гледа добре работата!Защото ако беше обратното,отдавна ти и твоя канадски побратим,трябваше да триете наровете на централния!!Намерили сте двор с тлъсти,пр,ости овце,без стопанин и кучета и сте се нахвърлили върху тоя народ като глутница освирепели вълци!!Късметлии сте,че не съм в БГ,иначе да съм ви почнал един по един,щото наглостта,простотията и злобата ви надминаха всякакви норми!!А БТВ и Нова продължават да се лигавят с вас?

fallback