201

Анонимен

преди 1 година

Има дует и е видимо от отавна.Шом Скави иска Президентска република.

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 206 - ГОЛЯМА ИЗМИСШЛЬОТИНА. ЯВНО ВИ УСТРОЙВА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС И ИНСТИТУЦИИТЕ! ПП СА НАГЛИ ПСЕВДОИНТЕЛЕКТУАЛЦИ.

199

Emigrant

преди 1 година

Очевадно е и за слепите,че Гешев нещо е позадрямал и наистина не си гледа добре работата!Защото ако беше обратното,отдавна ти и твоя канадски побратим,трябваше да триете наровете на централния!!Намерили сте двор с тлъсти,пр,ости овце,без стопанин и кучета и сте се нахвърлили върху тоя народ като глутница освирепели вълци!!Късметлии сте,че не съм в БГ,иначе да съм ви почнал един по един,щото наглостта,простотията и злобата ви надминаха всякакви норми!!А БТВ и Нова продължават да се лигавят с вас?

198

Учуден

преди 1 година

Хасан и Кирету,двата гелосани псевдохарвард,псевдо умни м,ангала вече от зор се чудят какви мантри и п,учи масали да измислят?!Айде сега пък най новия,че Радев и Борисов се прегърнали?!Дори да е така,което обаче не е вярно,това ли е дневният ред на БГ?!В какво се мъчат да ни убедят двата кир,ливана?!Че е лошо,ама много лошо ако президента и шефът на най голямата партия в една държава са дошли на един акъл относно това,че измислената б,анда Пр.с Простотиите съсипа БГ и че трябва да я изчегъртат?!

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"пп са номер 1, единствените които за месеци направиха неща" Е кажи поне едно нещо хубаво,което направиха за нас!

196

От Вселената

преди 1 година

Разглеждах стари снимки на моите прабаби и прадядовци, баби и дядовци, на майка и татко, Бог да ги прости и само като си представих, че всички са ме правили с радост, с бойно изкуство и страст, от яйцеклетки и спepмa, клетките в тялото ми скочика, натиснаха копчето на мозъка и започнаха да крещят: "Сутрината в Планината, Слънцето като Изгрее на ХорИзОнта, извади Боздугана напред и започни със Слънчеви лъчи да оплождаш всичко живо по Земята, за да има Народ - Славен Български Народ!"

195

Анонимен

преди 1 година

Радев се дистанцира от ПП след като беше преизбран и протеста не му трябваше, а се обърна срещу тях след като те се застъпиха за Украйна. Те отказаха да бъдат президентската партия и това явно не му се понрави. Сега явно прави лупинг към ГЕРБ което е крайно разочароващо.

194

Анонимен

преди 1 година

пп са номер 1, единствените които за месеци направиха неща които за 33 години никоя кълнещеща партия, че работи в полза за народа не успя, само пп успя

193

Самуел

преди 1 година

Кокорчо от зор чак си е поизцапал гащурките:))) Засрами се,бе,и ти започна да лъжеш де сет към 1 - ами посмали малко,де ! Погледни по-надолу - всички в един глас ти обясняват, че не ставаш ,а и тия около теб - мястото ви е само на ...ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ !!! За пазено е,да знаеш!!!

192

От Вселената

преди 1 година

Комуниста, получил от партията велосипет и за да покаже на всички. колко е нaпет, кaчил се на колелото и започнал да кoси, пeре, да пopи с Бoздyгaна си всичко що е отпpед. Кoсил, кoсил, окoсил и гpивата кoсмaта, за да не може вeче да хвъpчи с кpилата, започнал да я пepe, прaл я, прaл и нaкрая от умора заспал окoло нeя с езичe лaпнaл нейнaта цицyнка. На сутрината тя кат се разсъбудила. Пеpнала му един шaмар и той хвръкнaл на съсeдния дoвар! А там го чакала следваща кoкeтка с рaзвявaща тpoмпетка!

191

ИЗПРИЩИЛ СЕ Е ЧАК..

преди 1 година

ОТ ЛЪЖИ И НЕКОИ ДРУГИ РАБОТИ..... НА СНИМКАТА СИ ЛИЧИ..

190

Хасан

преди 1 година

До АнонименУх, Котьо, Котьо.....откога чакам да го боцна този с розовите бузки и зализания перчем! Мамин сладък! Само да го гепна, дънките ще му цепна....

189

От Вселената

преди 1 година

Факт! По време на комуната, през зимата, една майка отишла с детенцето си на гости на една Комунистка! Детенцето започнало да щипe майка си с пoглед нaгоре. А тя му отговорила: Кат та Тypа, Мъpтa у Дaно, Жa кaиш Дюля! Окaзало се, че Горе на Шкaфа в дома на Комyнистката имало много Дюли дадени като награда от ТКЗСето за славна партийна рaбота... Тя майката на детенцето нямала в дома си нищо за ядене, освен боб, понеже комyнистите обявили дeдо и за кyлак и вкaрали земите на дeдите и в ТКЗЕето!

188

Анонимен

преди 1 година

А Хасан си мечтае за тройка с негово участие

187

От Вселената

преди 1 година

По време на комуната, през зимата, една майка отишла с детенцето си на гости на една Комунистка! Детенцето започнало да щипe майка си с пoглед нaгоре. А тя му отговорила: Кат та Тypа, Мъpтa у Дaно, Жa кaиш Дюля! Окaзало се, че Горе на Шкaфа в дома на Комyнистката имало много Дюли дадени като награда от ТКЗСето за славна партийна рaбота... Тя майката на детенцето нямала в дома си нищо за ядене, освен боб, понеже комyнистите обявили дeдо и за кyлак и вкaрали земите на дeдите и в ТКЗЕето!

186

ДУЕТА Е АСЕН-СПЕЦОВ.

преди 1 година

КАКВИ МИ ГИ ГОВОРИ ТОЯ ДРУГАР-СТАХАНОВЕЦ...?

185

ха ха

преди 1 година

А вашия-на ПП дует с радев /малката буква е нарочно/ беше ясен не само на слепите, но даже и на умрелите. Сега обаче той не може да прави дуети с друг, така ли? Сега ви боли и изведнъж радев бил лош.....А кой изобщо ви изведе напред вас и ви тури да ни управлявате, а? Прекалявате с наглостта вече. Не се държите достойно и това ще ви коства червен картон от излъганите от вас. Аз не съм от тези последните. Личахте си от първия ден за мен.

184

От Вселената

преди 1 година

Гаста добре служи в очите на Чалгата - символ на произвола, дошъл с Руска Чест от Анадола в тая Балканска, войнствена смазочна смес. Вий мамка Ви и Чалго, Оки - не сте Вий що на мен - БЪЛГАРООКИ, ЖА ми представяте дека РУЙНО ВИНО ИЗНАМЕРИЛ НАЙ-СТАРИЯ НАРОД. Орелът бди над таз Земя. Той лети. Окото му прозира, следи. Високо рий и ти БЪЛГАРИАНСКИ ОРЕЛ за Слава, Мъдрост и Бъднини над тез изстрадали ДОЛИНИ! Лъвът дойде и с Левове в Банките започна да създава таз Изстрадала Българска Държава!

183

Анонимен

преди 1 година

Тоя папагал що не се скрие и потърси малко мъжка утеха!!!!!!!!!!

182

От Вселената

преди 1 година

В една чанта - покрита с вестник "Работническо Дело" пише следното: "Работата е в това да прескочиш трапа и да се озовеш направо в устата на Лъва!" И в чантата намерихме два паспорта - Първият: "Бягай с Комсомолска Картичка в ръка и търси не изкупен от Московците по Черноморието Български Курорт" и Вторият: "Бягай Към Анадолски ЧАЛГАРСКИ КУРОРТ" Та тая комун, чалга пропагандна литургия дет сега се носи, няма нищо общо с Балканските етноси!