Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Промените в Изборния кодекс влизат днес за окончателно гласуване в пленарната зала на Народното събрание.

Вчера, след три заседания на председателския съвет, парламентарните групи, без групите на "Продължаваме промяната" (ПП) и "Демократична България" (ДБ), постигнаха съгласие изборните правила да бъдат включени в днешното пленарно заседание.

Изборните правила влизат за окончателно гласуване, след като станаха повод за бойкот на пленарните заседания от ПП и ДБ  и за протест пред парламента. От ГЕРБ заявиха, че са готови да се откажат от част от предложенията си.

Групите, които са се обединили второто четене да бъде точка втора от днешното пленарно заседание са ГЕРБ-СДС, ДПС, "Възраждане", "БСП за България" и "Български възход".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Стига!

преди 1 година

Борисов унижава депутатите от ГЕРБ и не зачита гласовете на хората, които са гласували за ГЕРБ.

14

az

преди 1 година

абе хора границата ни е разграден двор, каналджий и имигранти прекаляват с наглоста си да я пресичат, умират хора за това, а тея *** хартията им е проблем , егатти държавата

13

Урааааа

преди 1 година

Ами тогава и депутатите да си получават заплатата по фиш при касиерка . Да отпаднат банкоматите и дебитни кредитни карти и разни чипове за кафе . И сиренето да се плаща кеш , като едно време при бай Тошо. Полицаите да глобяват кеш и без камери по пътищата.

fallback