15

Стига!

преди 1 година

Борисов унижава депутатите от ГЕРБ и не зачита гласовете на хората, които са гласували за ГЕРБ.

14

az

преди 1 година

абе хора границата ни е разграден двор, каналджий и имигранти прекаляват с наглоста си да я пресичат, умират хора за това, а тея *** хартията им е проблем , егатти държавата

13

Урааааа

преди 1 година

Ами тогава и депутатите да си получават заплатата по фиш при касиерка . Да отпаднат банкоматите и дебитни кредитни карти и разни чипове за кафе . И сиренето да се плаща кеш , като едно време при бай Тошо. Полицаите да глобяват кеш и без камери по пътищата.

12

баба мара

преди 1 година

машинно гласуване и забрана да се гласува повече в турция

11

Мискинлици

преди 1 година

Ба Ния на село вече не ползваме хартийки от вестник за в нyжникa вия пак с хартийки .

10

провинция

преди 1 година

Щом като ще е схартишки, и ние бизнеса искаме премахване на касовите апарати и да върнат кочаните касови бележки.Значе може всички касови апарати да са свързани еднопосочно със сървара на НАП и на секундата да се подава информация а машините не могат да бъдат свързани по същия начин със ЦИК.Може всички елекртомери да бъдат свързани с енергодоставчиците при положение че са милиони , а машините за изборите не може.Мръсни крадливи и уродливи дупетати, нищо повече не са от това.Народа не ***.

9

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа гласува с хартиени бюлетини. Никакво отказване. На следващите избори ПП и ДБ извън парламента.

8

И пак

преди 1 година

Без промени за минимален процент гласували, за да е лигитимно НС и президента. 80% не искат нито една от партиите, които се явяват на избори.

7

Анонимен

преди 1 година

Направо пишете служебен вот за БСП за всички баби пенсионери.

6

кибичат

преди 1 година

депутатите в нс и си бъркат в носа-АКО СА В ЧАСТНА ФИРМА НА ТИЯ ЩЕ ИМ СЕ ИЗПОТЯТ ОЧИЛАТА И ЩЕ ИМАТ МНОГО ЗДРАВЕ- НЕГОДНИЦИ

5

Анонимен

преди 1 година

Небойте се другари! Каквото и да се случи, па ние БКП заедно с верните ни другари от ДС ще ви управляваме. Предлагайте, променяйте, гласувайте... Все ни е едно. Вие можете да избирате само имената на партиите с които искате да ни гледате по мероприятия и по телевизиите. Нищо друго неможете да избирате.

4

с тия промени

преди 1 година

Никой няма и да ви отиде да гласува..а и вие на това разчитате,на корпоративният вот ,на калинките,и на ромското малцинство.Затова в следващия парламент ще властват герберунгелите, дУпесарите,и кУрнелките.ОКОНЧАТЕЛНО ЗАГРОБИХТЕ БЪЛГАРИЯ !!

3

Анонимен

преди 1 година

Вето, вето на Хартиената коалиция. Боко в затвора за машините на Мадуро. Призна си всичко. Разпити за Мадуро, кой, кога, защо? Към Мата Хари се добави и признание за Мадуро. Мадуро и Мата Хари.

2

Питане

преди 1 година

Абе тоя Ицо от ДБ не беше ли отказал да гласува с машина, че му разджуркала списъците?! Сега па зор за машини - кви хора!

1

Анонимен

преди 1 година

Напролет мравояда извън парламента, кирчо след дпс.