Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Продължаваме Промяната" се обедини с естествения си партньор "Демократична България". Видяхте и протеста, който се състоя, въпреки дъжда хората изразиха своя глас срещу опита да се открадне демокрацията. Това заяви депутатът от "Продължаваме Промяната' Искрен Митев пред БНТ.

Той попита реторично кой ще носи отговорността за връщането на хартиената бюлетина.

"Смятам, че най-голяма вина ще имат БСП, защото те са вносители на проекта. Те сляпо подкрепят всички предложения на ГЕРБ и на ДПС", заяви Искрен Митев.

По думите му не е страшно да се върне хартиената бюлетина, но във вариант, в който тя е трудна за манипулация.

"Ако се върне практиката с чували с бюлетини, които се изхвърлят, това е страшно. Вярвам, че има вариант да се върне хартиената бюлетина, така че да може да бъде контролирано преброяването. Да има списък, който да гарантира, че няма да се надписват или манипулират бюлетините. За жалост, всички тези предложения бяха отхвърлени", каза Митев.

Според него ГЕРБ и ДПС са видели, че по честен начин не могат да си върнат властта и трябва да си откраднат властта чрез подмяна на вота с хартиените бюлетини.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

До Коката

преди 1 година

Сегашен Китай е цвете ненагледно в сравнение с нашия социализъм. Пълно мракобесие. Само видните партийци и комсолци страдат по него, защото наистина си беха добре.

69

Анонимен

преди 1 година

До Коката Живял съм през соца, не ми го хвали. Не растеш професионално, ако не си член на БКП. За инакомислие - Белене. За Чернобил - пълно информационно затъмнение и радиационна манифестация на 1 май. Авторитарни шефове, които само крещят и бият с юмруци. Празниците - под строй и с песен. Безплатен труд - съботници, бригади, извънредно за преизпълнение на петилетката. Профсъюзни събрания за мъмрене на чуждите и хвалене на нашите. Никакво излизане в чужбина. Чакане 10 г. за кола. Опашки, режими

68

Татаро

преди 1 година

Време е вече тези да спрат да се оплакват че искат машинно гласуване нека видят къде в европа има напълно машинно гласуване никъде вие ли сте най-умните а сега се сетих че вие можете да ги манипулирате това е вашата цел

fallback