Снимка: БГНЕС
fallback

Рапърът Христо Петров - Ицо Хазарта ще присъства на протеста пред Народното събрание срещу хартиената бюлетина.

"Мръсната машина може и трябва да бъде спряна", написа той в пост във Facebook.

Ето я и цялата му публикация:

Измина първият месец на новия Парламент. Подхождам към работата си отговорно и хубавото е, че това носи резултати. На днешния ден исках да дам отчет за свършеното от мен и колегите ми - за законопроектите, които внесохме и приехме, както и за резултатите от борбата ми за подобряване на живота на децата в ЦНСТ.

Вместо това обстоятелствата ме принуждават да направя нещо друго.

Част от народните представители се подиграват изключително гадно и нагло с моя народ. Опитват се абсолютно незаконно да променят правилата за гласуване и да фалшифицират резултатите от всички следващи избори. Бързината, с която пробват да го направят е показателна за намеренията им.

Да се присмиваш и да подценяваш възможностите на няколко милиона българи е отвратителна наглост.

Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина (след като си ги изгонил оттук) е престъпление.

Като народен представител моят дълг в Парламента е да застана срещу тази наглост. Като човек и като българин - да отида днес в 18:30 часа на протеста пред Народното събрание.

Мръсната машина може и трябва да бъде спряна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Явор Иванов

преди 1 година

Няма никой друг, който да се подиграва повече от теб! Повечето ти така наречени песнички карат младото поколение да се превръща в маса от ***!

104

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

103

Янко

преди 1 година

Българския народ се чуди как ще изкара зимата.с тази ваша висока инфлация ВИИ като какви решавате от името на българския народ да правите дарения на украинците.ако бих попаднем на тяхно място ще ни набутат в калните ниви на палатки *** мръсни.

fallback