Снимка: БГНЕС
fallback

Имам притеснение, че това служебно правителство изпълнява програма на ГЕРБ. Това заяви за Нова Нюз  депутатът от "Продължаваме Промяната" Иван Христанов.  

Той коментира и темата с машинното гласуване.

Oще по темата
"Беше безочливо това, което се случи с хартиените бюлетини. Най-големите печеливши от връщането на хартиените бюлетини са ГЕРБ и ДПС, кой е излъгал БСП, че могат да спечелят нещо от това, не знам", каза той.

Относно бюджетния въпрос Христанов бе категоричен. "Служебното министерство на финансите стъпва на крайно неадекватна макроикономическа прогноза, която ГЕРБ подкрепя. Ще се въздържаме от искане на оставки на служебните министри, но ще изискваме отговори", закани се бившият зам.-министър на земеделието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Коко

преди 1 година

Този и брат му от Фермата са като *** сменят партията като за последно иначе са си гербаджий

10

Анонимен

преди 1 година

Нещо като не им харесва все ГЕРБ виновни. Ами работете като ГЕРБ, говорете убеждавайте, показвайте знания, опит. Кой ви пречи? Бъдете по-добри оратори от тях и ще ни убедите да изберем вас. За сега ГЕРБ ви бие.

9

ХоХо

преди 1 година

Йованчо, взЕми да прочетеш КОНсТИ туцията за да не хортуваш глупости... не моеш да искаш оставки на министри от служебния кабинет ! Те са назначени от ПрезИдентот.

fallback