Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" вече води предварителни разговори с "Демократична България" за общо явяване на местния вот догодина по места, заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Калина Константинова от ПП. Кандидатурите ще се резглеждат една по една в различните населени места.

Според нея е изключително важно да има единна кандидатура в София.

 "Нашата цел е във властта да има почтени, смислени хора с идея и визия.

Още по темата
Ще гледаме на всяко едно населено място кой е най-подходящият кандидат и нямаме нищо против да имаме обединени кандидатури. Особено за София, битката тук ще бъде люта, така че се надяваме че в София ще можем всички сили на доброто и на промяната да се обединят около един общ кандидат", заяви тя.

От "Продължаваме промяната" не виждат вариант да продължат партньорството си с БСП заради действията на социалистите за връщането на хартиената бюлетина. Ако обаче от БСП променят позицията си преди второто четене на законопроекта за промени в Изборния кодекс, вратата за преговори ще бъде отворена, стана ясно от думите на Константинова.

Коментари Напиши коментар

28

Петър

преди 6 месеца

Хитреците от ДБ пак се чудят как да се качат на въртележката безплатно.

27

Аноним

преди 6 месеца

Тези *** събирани случайници яко лъжат не сте партия пъпъ срутихте държавата но алчни жадни да грабят е като има заблудени тук

26

Анонимен

преди 6 месеца

Безплатен съвет за ПР-и на партии: Не използвайте думичките "почтен" и "визия". Звучат неразбираемо и грозно за избирателя!