Снимка: БГНЕС
fallback

"Много е важно какво ще се случи с първия мандат.

Oще по темата
Борисов е в несгодна ситуация, той много иска да се направи мнозинство и правителство с "Продължаваме Промяната" и "Демократична България", но няма да му се отвори парашутът. Решението е Борисов да върне първия мандат и да заяви готовност да подкрепи правителство с втория мандат на реформаторските сили", заяви пред БНТ Атанас Атанасов от "Демократична България", заместник-председател на Народното събрание.

По думите му, ако президентът Румен Радев спазва традицията, трябва да даде третия мандат на третата политическа сила - ДПС. Българите очакват да се формира правителство, но това не означава правителство на всяка цена, добави Атанас Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 1 година

Депутати, мандати, куче влачи рейс . . . Сбирщина. За с.македония и оръжията за украйна мигновено се сдушихте, ама там далаверата е друга. Не можете да си поделите баницата наречена България и това кой да реже и раздава парчетата от нея.

62

Анонимен

преди 1 година

Купувачите на евтини държавни апартаменти от БОДК са нагли.

61

Анонимен

преди 1 година

И какво толкова написах, че триете? Ето това беше: Ту наляво, ту надясно, право във ла. i .ното прясно! Това успя да направиш ти, пишман генералче!

fallback