63

Анонимен

преди 1 година

Депутати, мандати, куче влачи рейс . . . Сбирщина. За с.македония и оръжията за украйна мигновено се сдушихте, ама там далаверата е друга. Не можете да си поделите баницата наречена България и това кой да реже и раздава парчетата от нея.

62

Анонимен

преди 1 година

Купувачите на евтини държавни апартаменти от БОДК са нагли.

61

Анонимен

преди 1 година

И какво толкова написах, че триете? Ето това беше: Ту наляво, ту надясно, право във ла. i .ното прясно! Това успя да направиш ти, пишман генералче!

60

АТАНАСОВ, ЗАСРАМИ СЕ

преди 1 година

Бойко та спука от бой....колегиално поне си трай....най малко

59

Анонимен

преди 1 година

Този пък анонимник като е без парашут само завижда гнусен шут.

58

Анонимен

преди 1 година

Гледах го по тв и очаквах всеки момент да почне да се тръшка и да тропа от безсилие с късите си краченца! Жалък и злобен комплексар!

57

Анонимен

преди 1 година

На Борисов за парашута не се знае, може и да се отвори, може и не. Ама твоят парашут отдавна е затворен и внимавай, падането със затворен парашут много боли, ако се разминеш само с болката. Ей, това същество от злоба не е пораснало. Дребно и много вредно.

56

....

преди 1 година

До до Реалист! Борисов е първи , даже и с Мадурките на Радев! Ако дойдат нови избори, погромът ще е пълен! Сега само гледай ПП-тата как ще омекнат, за да не ги подгонят за престъпленията, за които тепърва ще плащаме! Няма го Рашков -Дамаджаната, да се разпорежда и да заплашва !

55

Бай Пешо

преди 1 година

Ей такива като теб им трябва разтрел.

54

баба мара

преди 1 година

които праща оръжие на украина няма да види власт повече отиваме на избори2023 г при тази изб активност ще връщат хартиените бюлетини и ще пращатостаналото годно оръжие позор

53

Анонимен

преди 1 година

ти да не си по добре същия *** като всички останали политици

52

Анонимен

преди 1 година

Не си спомням този юрист заради какво стана генерал, но е факт, че ДБ под ръкодството на Ристо Бойкикев и Атанасов стана най-бруталната, действаща с интриги и реално направляваща посоката на действие, обединяваща всички десни партии малобройна коалиция. Тя никога няма да си увеличи електората, защото е интриганстваща и инициатор на мероприятия, противоречащи на интересите на хората и държавата.

51

Любомир

преди 1 година

Прекалена фиксация в Борисов, отчетливо се различава комплекс! Атанасов със сигурност не е лицето, което би било приемливо за прокарването на каквито и да е полезни политики за хората! Богат пенсионер, който все още мечтае за власт и позиции, обстоятелства отново доказващи комплекси!

50

Анонимен

преди 1 година

Браво като наричаха пенсионерите Лош човешки материал това им се полага

49

Реалист

преди 1 година

Само на мен ли ми прави впечатление, че превратаджията Радев напоследък съвсем се издуха? Пропаднаха му двата фаворита на Мадурките...ИТН и ПП-тата, а Янев е ялов , и само гледа да се втърка че да се задържи! Сецнаха парите на Черепа, и отново се превърна в обикновен...Фигурант! На Запад го отсвириха, на Изток обос'рались, а и цяла Европа разбраха за двуличието му!

48

Анонимен

преди 1 година

Нали? Правителство на ГЕРБ,ама друг път!-:)))

47

Ха ха

преди 1 година

Имало ли е случай, малкото Гном да не ни направи анализ, какво мислил Борисов, какво смята да прави, за какво си мечтаел и дали щяло да му се отвори парашута...? Жалко Жуже, което се напъва да бъде забелязано, с името на Борисов! Жалка работа! Явно е обсебен от него! Психичните проблеми са трайни!

46

Българин

преди 1 година

Като видя по медиите през 2022 година някоя дърта митра от ДС да дава наклон на българската политика, зная, че скоро няма да се случи нещо хубаво в българската политика.

45

Жабата

преди 1 година

герберски бо клу.циии..

44

1313

преди 1 година

Господин Гном огромно желание имаш да управляваш без да имаш подкрепа. Ти казваш кое е редно и кое не. Господин Гном ти демократ ли си? Аз ще ти кажа. Ти господин Гном си болшевик. Отявлен комунист. Крайно гнусно поведение имаш. За ценности морал стоицизъм дори и не си мисля да говоря.