Снимка: БГНЕС
fallback

"Потвърждаваме солидарността си към Украйна като страна жертва в конфликта, а от друга страна защитаваме нашите сигурност и интерес. Затова искахме потенциална замяна на въоръжение, което е собственост на българската армия. Намерен е точен баланс".

Oще по темата
Това обясни тази сутрин пред bTV Стефан Янев от "Български възход", след като партията му гласува против оказването на военна помощ за Украйна в комисия, а в пленарна зала гласува "за".

Парламентът вчера реши България да помогне на Украйна и да изпрати бойна техника, която не използваме.

"От първия момент, в който започна специалната военна операция, заявих, че усилията трябва да бъдат за мир. По никакъв начин не съм променил това мнение, намираме се във война", заяви Янев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

баба мара

преди 1 година

изложи се много с това гласуване за оръжието за украина избори 2023 г защотоне искам разни случаиници да ме въвличат във воина със съседите ние сме тукот векове за векове преговори и мир никакво оръжие

66

realno

преди 1 година

Този никой не му иска мнението! На всяка манджа мерудия е, дава си фатмашкото "експертно" мнение навсякъде и за всичко! Опитва се да го дава като най-добрия политик сред военните, но военен и политика са две разнополюсни неща!

65

Анонимен

преди 1 година

Генерале, преди да изкажете публично мнението си го обмислете добре, а не го променяйте. Предимството да се извъртат и да ни продават имат тези от ДБ - Ристо Иванов - Бойкикев, Гнома, както и от ПП - Кирчо и Кокорчо ,от ДБ - 63-годишният Пожарникар от Банкя плюс неговата свита. Така че не е необходимо вие да си цапате ръцете. Други бивши генерали и ексвоенни министри вършат това - Аню Ангелов, Попов, Шаламанов, Б.Ноев и др.

fallback