Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

"Народът даде на ГЕРБ първото място, защото видя в тях стълб, около който ще се проведе диалог и ще се формира правителство. Те трябва да играят малко по-твърдо ролята на полюс", това заяви зам. председателя на ДПС Йордан Цонев пред bTV.

"Няма как да платим цената за промяната на геополитическата ориентация на България, за да има кабинет. Нашата кампания е "очи в очи" и правим много срещи. На тези срещи се виждаме и с хора, които не са гласували за нас, но всички искат кабинет", добави той.

"Хората искат кабинет, защото за разлика от политиците, които се опитват да градят политическата си физиономия на база отрицание, хората мислят за държавата", заяви Цонев и добави:

"Ще положим всички усилия да има правителство. Партиите трябва да знаят, че в момента игрите на "всичко или нищо" не са подходящи.

По думите му ще бъде полезно да влезем в еврозоната:  

"Доколкото знам дебатът беше "ние готови ли сме за еврозоната". И отговорът е прост - не сме готови. Но целият дебат беше насочен към това да започнем да се готвим", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

аман от изроди

преди 1 година

Бисеров и Йордан Цонев бяха първите, хванати в нагла корупция и облагодетелстване за наша сметка.Докога ще ни се подиграват с едни и същи наглеци, пеефски, тиквата и прочие.Ясно е,че са безбройдери и депутатските им заплати,които с кървава пот им плащаме са им единствено за джобни.Така е стойте си в къщи,не протестирайте и после пускайте горди постове,че сте гласували.Да "избираш"от вече предрешени и едни и същи НЕ Е ИЗБОР.Все едно да избираш чумата или холерата.На площада и протести до дупка

39

ужас

преди 1 година

Гроб още не са дошли на власт и вече се започна с дрането- такси върху кладенците на хорицата и излизане на тока за битовите потребители на свободния пазар- внесено от Делян Добрев и прието днес, т.е. в пъти по- скъп ток от прекупвачи,така както стана с тези за бизнеса.От други новинарски сайтове ме блокираха,защото написах това,че дрането к тока тепърва започва с либерализацията.

38

Анонимен

преди 1 година

След 12 години управление и посял навсякъде свои хора (калинки), нормално е цялата администрация да гласува за герб. Пазат си лебо ората.

fallback