Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на ДБ Христо Иванов обяви, че политическата формация е готова да реализира третия мандат и като мандатоносител, но и да подкрепят друга партия при условия, които ясно са определили.

Oще по темата
“Първо ще видим какво ще се случи с първия и втория мандат, това е сериозният подход, защото при тях по-ясно ще видим къде партиите имат сходни идеи и къде се разминават. Това ще ни помогне ако получим третия мандат”, коментира той.

По думите му, конкретно в тази ситуация готовността за третия мандат има смисъл да се обсъжда, след като видим как се развият нещата с първия и втория.

"Президентът влиза в ролята на посредник и трябва не просто да се срещне с партиите поред на големината, а да се опита да намери допирни точки, така че да се стигне до излъчване на редовно правителство", коментира Иванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Мая

преди 1 година

Пръст ли му показват,що ли? В захлас е,другото ще да е!

94

Ах

преди 1 година

Пинокио,не разбра ли,че няма кой да му даде мансат???По продажно и гнусно човече от тоя *** нема!Тоя *** отдавна трябва да е в затвора за нац.предателдтво както и оня кокорчестия Атанасов!Какво оръжие ще купуваме и модернизираме,??Задайте си резонния въпрос-Кой ще борави с него?Пинокио ли?Атанасов ли?Хасковския *** Кокорчо или патологичният лъжец просто Киро?Нас ни трябва въоръжен неутралитет,вън от всякакво ев ейско долно НАТО,дето ни вкараха *** начело с онова дорно изчадие Паси,?

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 - Смятай, че има и такиваа, дето биха го направили, за някой лев. АКо избухне дна война, какво ще стане? Ще се изтрепят 50-100 000 души, политици обявили войната ще се покрият в разни бункери, после ще заживеят във вилите по островите и толкова ...

fallback