95

Мая

преди 1 година

Пръст ли му показват,що ли? В захлас е,другото ще да е!

94

Ах

преди 1 година

Пинокио,не разбра ли,че няма кой да му даде мансат???По продажно и гнусно човече от тоя *** нема!Тоя *** отдавна трябва да е в затвора за нац.предателдтво както и оня кокорчестия Атанасов!Какво оръжие ще купуваме и модернизираме,??Задайте си резонния въпрос-Кой ще борави с него?Пинокио ли?Атанасов ли?Хасковския *** Кокорчо или патологичният лъжец просто Киро?Нас ни трябва въоръжен неутралитет,вън от всякакво ев ейско долно НАТО,дето ни вкараха *** начело с онова дорно изчадие Паси,?

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 - Смятай, че има и такиваа, дето биха го направили, за някой лев. АКо избухне дна война, какво ще стане? Ще се изтрепят 50-100 000 души, политици обявили войната ще се покрият в разни бункери, после ще заживеят във вилите по островите и толкова ...

92

Анонимен

преди 1 година

ДБ са толкова дясна партия, колкото Рейгън беше социалист ...

91

сина

преди 1 година

сите дупетате са педале! Долни педале!

90

Анонимен

преди 1 година

До Данчо Надявам се да обявим война на Русия и да получим 4 кинжала по четирите американски бази у нас. ---------- мноо си *** Данчоооо! Оближи портрета на жужето и ше ти мине.

89

мой прочит

преди 1 година

ДБ са готови да вървят зимъс при Чалгата!

88

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти че ще претендираш за третия мандат бе продажeн американски педдерас? С мижавите си проценти ли ще претендираш?

87

Анонимен

преди 1 година

Защо някой му показва среден пръст пред камерата?

86

Васил

преди 1 година

За ДБ важното е да бъдат във властта, да имат министри и да си гледат бизнесаи интересите.

85

Анонимен

преди 1 година

В това ДБ само бyдaли! Повикаха ги, те се фръцнаха! На какво се надяват! Изглежда положението, в което се намират ги задоволява. Ще изкарат зимата на топло в парламента, че след това не се знае!

84

Куче лае и иска

преди 1 година

Само с мокър *** през муцуната шляп щом не разбира и не си знае мястото.

83

Смешници !!!

преди 1 година

НИКОЙ няма за вземе мандата - НОВИ ИЗБОРИ и биене на шут на тези които не им е мястото в Парламента.

82

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам от къде им идва самочувствието на тази партия-джудже...айде малко да си оправят самооценката, защото стават смешни с тяхната мания за величие!!!

81

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ кани един път само, след това при опит за нов контакт наритва между топките Христо, има някои правила в живота които мазник като теб пак не е разбрал.

80

Данчо

преди 1 година

Надявам се да обявим война на Русия и да получим 4 кинжала по четирите американски бази у нас.

79

Тоя гРетен

преди 1 година

Не разбрали, че комунистите никой не ги иска вече във властта. Особено предателите.

78

Моля моля ....

преди 1 година

Тоз продажник трябва да е в затвора.

77

Математик

преди 1 година

Всички са готови, при това винаги готови, да взематтретия мандат. Но пък, никоя партия не иска да вземе първия или втория. Честито на готовите да получат мандата. Те искат да управляват, но просто не могат. Слаба им е аритметиката.

76

Калеко Алеко

преди 1 година

Както се казваше в рапорта на пионерите и комсомолците от Тошовото време - "Винаги готов", само че сега са под егидата на Черепа, Прокопиев и Маджо. Тези от жълтите плочки винаги ще бъдат антураж на Мутрите от задкулисието, което ще ги пасат, зобят, стрижат и доят ... !!!