Снимка: БГНЕС
fallback

Сега се поздравяваме с 16 км от "Хемус", а ако управляваше ГЕРБ щеше да бъде завършена цялата до Варна през 2024 г. Ние отделихме 500 млн. лв. за инфраструктура, които изчезнаха по времето на ПП.

Oще по темата
Откакто не управляват ПП, цената на бензина спадна със 60 стотинки. Това заяви пред Нова Нюз Александър Иванов, ГЕРБ-СДС.

Според него през 2025 г. само за лихви на годишна база държавата ще дава 2,7 млрд., ако не се тегли нов дълг. "Трябва да се оптимизират много пера и начини на функциониране на държавата. Крайно време е да се сложи край на тази 1,5 година безизходица и безвремие. ГЕРБ няма да подкрепи правителство с мандат на ПП", категоричен бе Иванов.

По думите му няма и евтини дърва, обещани от ПП. "Инфлацията е рекордна, българите обедняват със скорост без аналог. ПП са новата лява партия. нямам отговор за какво похарчи 9 млрд. лв. Асен Василев. Вчера всички се обединихме около максимален таван на цената на електроенергията за небитовите потребители. За нея има и средства. За всички други неща няма, включително за 16 нови мерки на ПП. Трябва да се теглят 15 млрд. лева", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 година

Много ясно! Няма да дундуркат Рашков и Черепа, апологетите на ПП, я!

25

Анонимен

преди 1 година

От ГЕРБ всички ли лъжат нагло? При ГЕРБ бяха пуснати само 4,9 километра от магистрала Хемус. С тяхното темпо Хемус ще е готова в 3000-та година. Добре, че сега не е ГЕРБ, та пуснаха още 16,3 километра от магистралата, въпреки откраднатите от ГЕРБ средства за строежа й.

24

Анонимен

преди 1 година

Пак почнаха както преди - сутрин едно говорят, следобед друго! Утре - не се знае

fallback