26

Анонимен

преди 1 година

Много ясно! Няма да дундуркат Рашков и Черепа, апологетите на ПП, я!

25

Анонимен

преди 1 година

От ГЕРБ всички ли лъжат нагло? При ГЕРБ бяха пуснати само 4,9 километра от магистрала Хемус. С тяхното темпо Хемус ще е готова в 3000-та година. Добре, че сега не е ГЕРБ, та пуснаха още 16,3 километра от магистралата, въпреки откраднатите от ГЕРБ средства за строежа й.

24

Анонимен

преди 1 година

Пак почнаха както преди - сутрин едно говорят, следобед друго! Утре - не се знае

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 - Герб ще си платят, ако подкрепят ПП. На следващи избори може да слязат доста надолу. Няма нужда да повтарят:"Гласуваш за ДБ, получаваш БСП!". И без това Борисов си заработи черни точки с евроатлантическата позиция.

22

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА СРЕЩУ КОСТАДИНОВ И ВЪЗРАЖДАНЕ ИМА НЕ ВЪЗМУЩЕНИЕ, КАКТО БИ ТРЯБВАЛО А ЗАВИСТ... ЗАВИЖДАТ МУ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИЗБРАХА НЕГО И ИЗЧЕГЪРТАХА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ КОИТО СЕ ЛАКОМЯХА ЗА РУСКИ ПАРИ И ВРЪЗКИ.

21

Анонимен

преди 1 година

Костя Копейкин и Бойкя Рублейкин

20

Анонимен

преди 1 година

Копейката искал нови избори. Това си е тормоз над Българския народ, пак да слушаме как са първи, социолози студенти, тро лове да плашат за заколване, затвори, Белене. Коалирайте се някак поне тия идиотии да ни спестите.

19

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА ВЯРНО ЛИ Е ЗА ДА ПОКРИЕ ЗАГУБИТЕ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ПАРТИИ ОТ СПИРАНЕТО НА ТУРСКИ ПАТОК?

18

Анонимен

преди 1 година

ПП правят с ГЕРБ каквото си поискат.

17

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Александър Иванов е човек който може с глава тухла на счупи и... толкоз.

16

МИЛИЦИОНЕРСКИ ДЕВИЗ

преди 1 година

ГЛУПАВИ ДО КРАЙ!

15

икономист

преди 1 година

Ананиев е казал, че Герб ще гласуват за евентуално правителство на ПП, но няма да участват в кабинет заедно с тях. А бе, те по принцип не се чуват какво говорят.... И тоя Ананиев пак си пробутва тезите за балансиран бюджет. Те го питат, каква е целта на тоя балансиран бюджет. А той гения им отговаря, защото нашата политика е такава, не, че лявата е грешна, но герберското виждане било такова, да се поддържа нисък бюджетен дефицит, макар и на цената на мор за възрастните хора. Политика брате.

14

Анонимен

преди 1 година

ПП ако иска ще направи правителство, ако не иска няма да направи. ПП държи инициативата и всички опции са на нейна страна.

13

Анонимен

преди 1 година

МУТРАШКА! Това е българска матрьошка.

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо неочаквано руско-турските сили ГЕРБ-ДПС-Радев ще пробват пак да преборят запада.

11

Анонимен

преди 1 година

За да, се излезе от Конституционната криза, трябва сегашното НС да промени Конституцията.По примера на Гърция партията, която печели първо място, скедва да получава бонус от допълнителен брой депутатски места. Иначе никога няма да бъде съставено редовно правителство и България ще бъде управлявана еднолично и безконтролно от президента като абсолютна монархия.

10

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са решили да подкрепят правителство на Стефан Янев, закото по логиката на милиционерите най-добре да управлява военен. Това е грешка и герб ще си платят за нея окончателно.

9

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛКО ЗА ГЕРБ

8

К.Мишев

преди 1 година

На практика България се намира в конституционна криза. Невъзможност да се съставят стабилни редовни правителства и дълги периоди на абсолютна власт на президента, който управлява без парламент и без какъвто и да е било контрол. Президентът става абсолютен монарх. Пред следващите народни събрания стоят две важни задачи. Промяна на конституцията и премахване на служебните правителства. Съществува и вариантът да има назначени служебни правителства, но без да се разпуска парламента. На практика след предсрочни избори има за известен период парламент при управление на служебно правителство. И минис

7

Херо Мустафа :

преди 1 година

"Сватба ще има! Без значение дали младоженците с съгласни! Колонията няма право на избор,следвайте и спазвайте евроатланДическите ценности! Като ви кажа скачайте,не ме питайте колко високо и от кй етаж, просто изпълнявате в духа на американската демокрация!!!"