Снимка: НОВА
fallback

Има шанс да се реализира първият мандат.

Oще по темата
Това заяви в студиото на Нова Нюз Стою Стоев от “Продължаваме Промяната”. Той обаче отрече подобно правителство да получи подкрепата на ПП. “Ние в коалиция с ГЕРБ и ДПС няма да влезем”, категоричен бе Стоев, който призова ГЕРБ да “поеме отговорност”.

ПП ще присъства на срещата, инициирана от БСП. “Смятаме, че тя е важна за българските граждани и за спешните решения, които трябва а се вземат”, каза Стоев.

Сред приоритетите, които “Продължаваме Промяната” си поставя са увеличението на пенсиите , дефицит да не е повече от 3%, подкрепа за бизнеса за цените на тока, увеличаване прага на ДДС и  увеличение на данъчния кредит за младите семейства.

“Още в 47-ото НС се видя, че при нови избори няма да се види сериозна разлика. Въпреки това ГЕРБ, ДПС и ИТН бяха деструктивни и свалиха предишния кабинет. Сега те трябва да поемат отговорност и да реализират този мандат, защото с едни избори няма да се промени много ситуацията”, каза Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Nik

преди 1 година

Колко пъти трябва да правим избори за да се повтарят едни и същи резултати и харчат пари ,Това за Радев е Ок тъй като той управлява през това безвремие.Е Слави ,Копейкин и други малки ги ръководят и им плащат от Север.Най добре е ПП БСП/ако заклейми агресията на Русия и се съгласи да помогнем на Украйнския народ с оръжие/,иДБ да съставят правителство а за да получат подкрепа от депутати на ГЕРБ да включат в негоС.Паси и Плевнелиев и друг тяхен не корумпиран експерт.може и от ДПС некорумпиран.

12

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен.9: Спекулация е да се твърди, че със заеми са вдигнати пенсиите. Основната част от заемите е отишла за погасяване на падежи по стари заеми. Има и за подкрепа на бизнеса. Да, трябваше да се увеличат и пенсиите, поне заради инфлацията. И това не е "див полулизъм". Не можем да оставим половината пенсионери под прага на бедност.

11

Анонимен

преди 1 година

Айде още един пишман икономист от ОПГ ПП се изходи по харвардски. Видяхме ви, че не ставате за нищо! Има шанс, ама е към 1 -е240

fallback