13

Nik

преди 1 година

Колко пъти трябва да правим избори за да се повтарят едни и същи резултати и харчат пари ,Това за Радев е Ок тъй като той управлява през това безвремие.Е Слави ,Копейкин и други малки ги ръководят и им плащат от Север.Най добре е ПП БСП/ако заклейми агресията на Русия и се съгласи да помогнем на Украйнския народ с оръжие/,иДБ да съставят правителство а за да получат подкрепа от депутати на ГЕРБ да включат в негоС.Паси и Плевнелиев и друг тяхен не корумпиран експерт.може и от ДПС некорумпиран.

12

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен.9: Спекулация е да се твърди, че със заеми са вдигнати пенсиите. Основната част от заемите е отишла за погасяване на падежи по стари заеми. Има и за подкрепа на бизнеса. Да, трябваше да се увеличат и пенсиите, поне заради инфлацията. И това не е "див полулизъм". Не можем да оставим половината пенсионери под прага на бедност.

11

Анонимен

преди 1 година

Айде още един пишман икономист от ОПГ ПП се изходи по харвардски. Видяхме ви, че не ставате за нищо! Има шанс, ама е към 1 -е240

10

Анонимен

преди 1 година

Ем сега герп с копейчо и везира ще си направят правителство - абсолютно нормален феномен....

9

Анонимен..

преди 1 година

ПП дигнаха няколко пъти пенсиите и с тия няколко пъти по 2 дигнаха инфлацията. Само икономист закърмен със соц икономика , може да направи безумния ход със заеми да вдига пенсиите. На това се казва див популизъм, та дано се хванат на въдицата възрастните хора и гласуват за тях. Аз съм пенсионер и ПП да ми вдигне 5 пъти пенсията няма да гласувам за тях, защото 10 пъти ще се дигне инфлацията и ще се катери постоянно. Пари се раздават, когато икономиката ни ги изработи .Слава богу,че падна кабинета

8

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме подмяната предлагат същото като герб за да няма промяна. Предлагат всеки от нас да осинови по едни бизнесмен и да му плаща тока и през следващата година не само до края на сегашната . ДДС на храните да се увеличи . Тоест даника върху населението а данък милионер 10 % като в бананова република и нямащ нищо общо нито с Европа нито със САЩ . Тези ни предлагат назадъка да продължи и да сме все по последни по всичко и във всички класации .

7

Пян_Гъ

преди 1 година

Стайчо, аз ще го кажа по-просто: п-во може да се сформира САМО И ЕДИНСТВЕНО с първия мандат. Вторият и третият мандат са просто ефектна на пръв поглед, но безплодна конституционна куртоазия. Най-странното за мен обаче е, че ВСИЧКИ политици го знаят, но се правят на у-лави, както знаят, че п-во ще има в момента, в който подсвирнат от ул. "Козяк". Разбира се, "в името на националния, а не на тясно партийния интерес". Колониални клоуни.

6

Анонимен

преди 1 година

очаква ни гореща зима, ако бях политик не бих се натискал за власт в идните месеци

5

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Точно така Стою, много добе Стою, дръж Стою тяхното *** поганско!

4

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ няма да помирише повече власт!-:))) Връщат мандата колкото и да го държат!!! Никой Няма да узакони властта на ГЕРБ!

3

Тая шия,

преди 1 година

не е от туршия...

2

истински мъж

преди 1 година

Ти луд ли си ,БЕ,правителство с мандата та банканските разбойници?! При нас, в пиринско,казваме: "Сон те лаже"!

1

Жоро

преди 1 година

Мдаааа. То и аз имам шанс да спечеля 6-тица от тотото. Само 1:13 983 816,00 е.