Снимка: БГНЕС
fallback

Лудогорец извъртя стратегическо равенство 1:1 при гостуването си на ХИК Хелзинки във Финландия в среща от третия кръг на Група "С" на Лига Европа.

Разградчани дръпнаха в резултата още в 10-ата минута чрез Матиас Тисера, но домакините стигнаха до равенството с гол на Перпарим Хетемай в 55-ата минута.

Лудогорец вече има четири точки и е на второто място в групата, където по-късно Рома приема Бетис. Това беше първа точка за ХИК.

Подробности на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до 13

преди 1 година

Така е, на Дейли Орман поддържа.

11

Deep Zone

преди 1 година

Не сме злобари, просто има едно нещо, наречено история и традиции, която Антибиотик Разград няма и никога няма да има, ако ще и десет пъти да влезе в Шампионска лига. Отделно от това, не виждам български футболисти да бъдат налагани в този клуб, с две или три изключения...

10

анализатор

преди 1 година

Явлението "Лудогорец" е ярък пример за уродливостта,превзела българския футбол.Колко стотици милиони евро струва този отбор за последните 15 г.,и от къде идват?Твърдо съм убеден,че това не са пари на гела,а се взимат от банки чрез кредите.И после защо фалират банки.А там са нашите пари.Колко по-бързо този отбор престане да съществува,толкова по-добре.

fallback