Снимка: БГНЕС
fallback

„Ще бъде много трудно„Продължаваме Промяната” и ГЕРБ да се опитат да направят правителство. Със сигурност ще трябва да търсят и трета политическа партия”. Това коментира пред Нова Нюз социологът от "Тренд" Евелина Славкова.

По думите ѝ след вот политическите партии стават по-консенсусни в съставянето на кабинет.

На изборите миналата година протестният вот беше много по-шумен и ярък. Знаеше се, че той ще отиде в една или друга посока. Сега обаче е по-тих и не се знае накъде ще поеме, добави тя.

„Към момента се вижда, че най-вероятно „Възраждане” ще генерира този протестен вот. А не, например, партията на Стефан Янев, която е новата.

Oще по темата
От „Възраждане” са в перманентна политическа кампания, която не е спряла и трупат дивиденти”, добави тя.

69% от българите очакват да има кабинет. При евентуално отиване на нови предсрочни  избори, тя предупреди, че всяка от партиите ще загуби, вероятно с някакво изключение на „Възраждане”. „Хората няма да бъдат толерантни към формациите, които няма да се разберат”, добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Лъжите ти няма да минат. Партията ви Възраждане е руска. Не се правете на англосаксонци, защото нямате пари да платите излизане от ЕС. Путин ли ще ви даде парите)))) Пък UK не напуснаха НАТО. Много сте прозрачни - пробвате да ни изкарате от ЕС и да ни вкарате в РФ чрез референдум, отчитайки огромния брой руснаци с български паспорти. Е, няма да стане. Ние сме европейци и не желаем да живеем във феодално общество, в което ден през "самоубиват" несъгласните с властта или мобилизират.

31

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Мила моя по-лесно ще е да ми станеш моя съпруга , отколкото да се опитваш да гадаеш за бъдещето на варварска България . Ще те чакам в моя град Левски .

30

до жендара

преди 1 година

До Анонимен "Искам да видя поне един и ди от който ще гласува за ***, крият се тия бас туни" ------ АЗ ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ! Заповядай да ме видиш от 18.30 в залата по бокс на НСА (новата сграда).

fallback