Снимка: БГНЕС
fallback

"У нас се създава впечатление, че сме постоянно изоставаща нация, която трябва да направи свръхусилия, за да настигне напредналите.

Oще по темата
Това е невярна позиция и докато тя не бъде преодоляна кой знае какви успехи няма как да имаме като народ", заяви пред БНТ проф. Даниел Вълчев.

По думите му има много начини, свързани с образователната система. "Децата трябва да мислят независимо", допълни Даниел Вълчев.

"Това е голям дипломатически акт с голяма подготовка. В политиката най-важно е да можеш да даваш знаци и да разчиташ правилно знаците, които ти дават другите. Изборите са форма на демокрация, най-важното в момента е да имаме стабилно правителство", добави Даниел Вълчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Бай Дрън

преди 1 година

Изоставане имаме само в едно-много крадем от работника.От там следва и всичко останало. След като капиталиста краде, той има достатъчно пари и не мисли за обновяване на производството. Ако спрем кражбите на капиталистите, икономиката ни сама по себе си ще тръгне бързо нагоре, защото същия тоя капиталист ще мисли за други начини да си увеличи печалбите, различни от ограбване на работниците си.

19

Не само

преди 1 година

Държавно, но и умствено изостанали сме! Поне за умственото съм спокоен защото е световно явление!

18

Анонимен

преди 1 година

Аз нищо не разбрах. Е, на всеки празник едни и същи се изказват и ни поучават. Затова мразя празниците в България.

fallback