Снимка: БГНЕС
fallback

На 1 октомври президентът Румен Радев ще бъде домакин на церемония за официалното пускане на газовата връзка с Гърция, съобщиха от пресцентъра на държавния глава.

Oще по темата

"На 1 октомври, събота, държавният глава Румен Радев ще бъде домакин на церемонията по повод официалното въвеждане в експлоатация на междусистемната газова връзка Гърция-България", съобщиха от пресцентъра на президента.

Събитието ще се проведе в зала 3 на Националния дворец на културата в София, сатава още ясно от съобщението, разпространено до медиите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Едуард Петров-Едо

преди 1 година

Толкова ли ви е Духовният багаж, Човеконенавистни фашистки мекерета, че като глутница чакали сте се нахвърлили върху НАЙ-УСПЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА РБЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ! Точно Него Го посрещат навсякъде с респект и уважение на Конференциите на НАТО, защото завърши Генерал Щабната Военно Въздушна Академия в Щата Алабама САЩ С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ! ТОЙ ХВЪРЛЯ МОСТ МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ, ЗАЩОТО НА ФОРУМА В САНКТ ПЕТЕРБУРГ ВСИЧКИ ГО АПЛОДИРАХА БУРНО! МИРОТВОРЕЦ, КОИТО ПИЛОТИРА ВЕЛИКОЛЕПНО НЕ САМО ИСТРЕБИТЕЛ!

29

Анонимен

преди 1 година

Оставка

28

Анонимен

преди 1 година

Той крана на топлата вода не може да открие :)))

fallback