30

Едуард Петров-Едо

преди 1 година

Толкова ли ви е Духовният багаж, Човеконенавистни фашистки мекерета, че като глутница чакали сте се нахвърлили върху НАЙ-УСПЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА РБЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ! Точно Него Го посрещат навсякъде с респект и уважение на Конференциите на НАТО, защото завърши Генерал Щабната Военно Въздушна Академия в Щата Алабама САЩ С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ! ТОЙ ХВЪРЛЯ МОСТ МЕЖДУ НАТО И РУСИЯ, ЗАЩОТО НА ФОРУМА В САНКТ ПЕТЕРБУРГ ВСИЧКИ ГО АПЛОДИРАХА БУРНО! МИРОТВОРЕЦ, КОИТО ПИЛОТИРА ВЕЛИКОЛЕПНО НЕ САМО ИСТРЕБИТЕЛ!

29

Анонимен

преди 1 година

Оставка

28

Анонимен

преди 1 година

Той крана на топлата вода не може да открие :)))

27

ББ

преди 1 година

резидентА ще носи ли пътната карта за турски от който не получаваме нищо ,а прави ЕС зависим,ще обясни ли как бяхме ограбени с над 3 милр. за да обслужат путин с аверите му доган и тиквата?ще ни обясни ли как така децата му в САЩ...а той убеждава и лъже вашите за...сИбир???

26

Анонимен

преди 1 година

..А ДА С ЧУВАЛИ ЧЕ ГРЪЦКАТА ГАЗОВА ВРЪЗКА СЕ СТРОИ ОТ ГРЪЦКА ФИРМА, СПЕЧЕЛИЛА КОНКУРСА МАЙ 2019Г...ИЛИ ДА СЕ ГОВОРИ ЩО НЕ Я Е ПОСТРОИЛ БОРИСОВ СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ Е МНОГО ВАЖНО, Е ДА ДЕ АМА НЕ...ТЕТКА НАДА СЪБИРАШЕ "УЛИКИТЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ" ОТ ГУГЪЛ ЗАЩОТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМАЛИ РАЗСЛЕДВАЩИ ФУНКЦИИ, ЗАЩО ДА НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ И ВИЕ В ГУГЪЛ

25

Анонимен

преди 1 година

Извинете за неудобния въпрос! Гръцкият газ и той ли е руски, както турския, азерския и "втечнения американски"?

24

Гербер

преди 1 година

До 21. Ех, смешнико, смешен. Ама то само с омраза към Бойко и *** на топките на Киро няма да се прочуеш. Мозъка са ви изпили тези 12 години (които всъщност са 10) на гнусните антигербаджии като теб, но те хората знаят и виждат кой прави наистина нещо и кой само плямпа.

23

Изнервен

преди 1 година

И защо този кух *** ще го прави? Той каква заслуга има, като основната част е построена по времето на Борисов, и после от Петков.

22

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КИРО КАК ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ, КАТО ЕДНАТА РЪКА МУ Е ЗАЕТА С ПАРАПЕТА?

21

Мухахахахаха

преди 1 година

А бре, Кире ква лента ряза наскоро?

20

рАнд

преди 1 година

Тъпия кмет на Пловдив да покани Митрофанова и тя да е плътно зад чорапи!

19

Анонимен

преди 1 година

Добре, че беше "Киро" да ви на прави диверсификацията че банкпнския 12 години само лъга , а действия - 0

18

КИРО ТАМ ЛИ ЩЕ Е?

преди 1 година

САМО БОЙКО ЗНАЕ КАК СЕ РЕЖАТ ЛЕНТИЧКИ, ТИЯ ИМА МНОГО ДА УЧАТ! ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ИМ ОТКРИВАНЕ , АМА ЗА ТОВА ДВА ПЪТИ? БОЙКО НА ДЕН ПО ДВА ПЪТИ РЕЖЕШЕ ЛЕНТИ НА ЗАВОДИ, ТРЪБОПРОВОДИ, ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ....

17

Анонимен

преди 1 година

Резиденто ще се "разболее" 1 ден преди това, няма как, иначе Гундяев пак ще дойде да го полага. Тоя път и плонжовете на йотова в краката му, няма да разколебаят кагебиста.

16

Анонимен

преди 1 година

Радев ще ни вкараш във война с тая гръцка връзка ще разсърдиш Путин Митрофанома не ти ли го каза :) Я веднага пак на коленца да видим Митрофана дали е щастлива :) Срам и позор е тоя измислен президент

15

Анонимен

преди 1 година

Точно този *** снощи не е направил за това. Некадърниците му само пречеха.

14

Анонимен

преди 1 година

Пилота да излита от президенството

13

Анонимен

преди 1 година

Парадокс Радев е поканил и Вучич за подкрепа двамата почитатели на Русия ще откриват Гръцката връзка която Петков с всички усилия направи Путин ще припадне като ги види тия двамата негови приятели какво правят :)

12

Аз

преди 1 година

Любомира Ганчева - любовница на Румен Петков без един ден трудов стаж му е съветник по енергийните въпроси!Голяма гавра!Русия си е виновна, че се занимава десетилетия с тия предатели!

11

Аз

преди 1 година

Този нали уж беше русофил бе хаха