Снимка: БГНЕС
fallback

"Една управляваща партия винаги поема негативите на ситуацията.

Oще по темата
Социологията никога не ни дава първо място, а има хора, които още не са решили за кого да гласуват. След изборите има три варианта. Първият е ДБ, ПП и БСП да съставят правителство и да продължим да работим в посоката на новото; вторият - "Възраждане", ГЕРБ, ДПС и Стефан Янев да направят кабинет, а третият - да има нови избори". Това коментира пред Нова Нюз Искрен Митев от "Продължаваме Промяната".

За 6 месеца не може да се оправи държава, която е била в толкова лошо състояние. По думите му в идеалния случай ПП ще управлява сама със 160 депутати.

"Българското общество е фрагментирано и никоя партия няма над 50% подкрепа. ГЕРБ ерозира и все повече техни избиратели се събуждат", подчерта Митев.

По темата за газа той сподели, че не е важно името на партньора, а сигурността на доставките. "Газпром" е неустойчив доставчик. Докато си плащаше в рубли, най-големият германски доставчик също беше ощетен с газа, количеството за тях беше намалено", посочи още Митев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 година

Че вас кой ви брои.Вие къде се самопоставяте.Хората ясно ви го казаха.От първо място на последно само за година.

35

Анонимен

преди 1 година

Любителите на чужди вратовръзки пак ли искат да влязат в парламента? Този тип не е подходящ за депутат! Липсват му първите седем години!

34

и те така

преди 1 година

варианта е един - пп , дб , бсп , итн , дпс да нямате достъп във властта !

fallback